bugün
- filistin24
- silvermist'e iki şey söyle14
- antipanik'e bir şey söyle18
- sözlük kızlarının kombinleri12
- tanışılan kız hangi partili ise o partili olmak7
- namazlı meal yazıp kuran da namaz var diyen avel5
- azerbaycan6
- israil'in yunanistan'ın 2036 planını ifşalaması4
- akp'ye geçersem anam evlatlıktan reddeder3
- keşke yunan galip gelseydi diyen orospu evladı3
- alttaki yazara bir şey söyle24
- abd'nin en iyi üniversiteleri2
- bosna hersek2
- abazan yazarlar4
- antipatik'e iki şey söyle3
- egay sucukcu'ya bir şey söyle3
- kadir mısıroğlu'nun vatan haini olması4
- cenazede gülmek8
- whatsapp grubundan atılmak2
- altın fiyatları2
- ürdün9
- muşlettin amca4
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı36
- tuvalette ilham gelmesi5
- su bardağında çay içmek10
- bir hikayenin sonuna nokta koyamamak3
- almanya3
- mhp nin atatürk düşmanı olması5
- aşkım dua lipa mı ben mi diyen sevgili8
- şükretmeyen insan7
- fransa6
- sırbistan3
- sahaflık tecrübem5
- hırvatistan4
- kars 36 spor antalyaspor maçı2
- slovenya2
- isviçre2
- trump'ın rus dizeli anlaşması3
- avusturya3
- çekya2
- pudingi çay kaşığıyla yemek5
- hollanda3
- hafta sonu ayakları uzatıp evde oturmak3
- italya3
- muhterem kardeşim kadir mısıroğlu beyefendi3
- insanın düşüncelerinden utanması6
- osmanlıcayı abartmak3
- hassas bilek sendromu4
- finlandiya2
- kemalistlerin islam düşmanlığının nedenleri15
yazık ya, bir ara bu kağıt topluluğunu büfelerde ve bayilerde görüyorduk değil mi? ama hitap kitlesi; ateş etrafında xelay çekmex eylemini, kültürel faaliyetlerden çok çok daha sevdiği için tirajı düşmüş büfelerden kaldırılmıştı. boyutu itibariyle böyle evcil hayvanların altına serilmeye iyi yarıyordu aslında.
şimdi aynı yayın çizgisine tam gaz sanaldan devam ediyorlar. bunların malum bir 'nefret söylemi' hassasiyeti var. bir akp'li bir pot mu kırdı, aman allahım. mhp üyesi olan bir çaycı gerzek bir laf mı etti, vay mhp'nin haline, hüda-par'lılar müzmin olarak dövrümcü demohrat hödöpelilere saldırıyor zaten. bir iddiaya göre büyük birlik partisi sivas'a toplama kampı kurmuş.
nefret söylemi hassasiyeti güzel bir duygu olsa gerek... biraz önce bir okuyanı linkini verdi de ben de biraz gezme imkanı buldum, biraz okudum. radikal diye bir şeyin varlığını unuttuğumuz zamanda iyi geldi. lan böyle bir olay yok, gerçi halk anlayışı alevi ve kürdlerle kısıtlı olan döl dolu beyinleri çerçevesinde bir tutarlılık var ama 21. yüzyıl dünyasında böyle bir olay yok. nefret suçu, haberlerine değil bildiğin köşe yazarlarına kadar sıçramış. sanırım kullandığı faşist sözcüğünün dahi bir nefret suçu ibaresi olduğunu bilmeyecek kadar brain free insan demoları ile karşı karşıyayız köşelerinde. acıklı. modern ülkelerde bu adamları vatandaşlıktan atarlarken biz de sanal gazetede de olsa köşe yazarlığı vermişler. kültürel anlamda geri olduğumuzun elle tutulur kanıtı. yalnız çok ilginç ve aslında güzel de bir olay var burda. bunlar burada hdp ve sikkodan sosyalist örgütler hariç herkese nefret suçu saçarken herhangi bir hukuki yaptırımla karşılaşmıyorlar. evet ben buna güzel diyorum, çünkü bu ilgili kurumun siklenmediğini gösterir.
yani radikal yazıyor, çiziyor, nefret saçıyor ama suçları yönelttiği kişiler hiç siklemiyor, büyük ihtimal okumuyor bile. mesela yeni akit iğrenç bir haber yapıyor herkes konuşuyor. ama radikal. ahahaha, yazık ya.
şimdi aynı yayın çizgisine tam gaz sanaldan devam ediyorlar. bunların malum bir 'nefret söylemi' hassasiyeti var. bir akp'li bir pot mu kırdı, aman allahım. mhp üyesi olan bir çaycı gerzek bir laf mı etti, vay mhp'nin haline, hüda-par'lılar müzmin olarak dövrümcü demohrat hödöpelilere saldırıyor zaten. bir iddiaya göre büyük birlik partisi sivas'a toplama kampı kurmuş.
nefret söylemi hassasiyeti güzel bir duygu olsa gerek... biraz önce bir okuyanı linkini verdi de ben de biraz gezme imkanı buldum, biraz okudum. radikal diye bir şeyin varlığını unuttuğumuz zamanda iyi geldi. lan böyle bir olay yok, gerçi halk anlayışı alevi ve kürdlerle kısıtlı olan döl dolu beyinleri çerçevesinde bir tutarlılık var ama 21. yüzyıl dünyasında böyle bir olay yok. nefret suçu, haberlerine değil bildiğin köşe yazarlarına kadar sıçramış. sanırım kullandığı faşist sözcüğünün dahi bir nefret suçu ibaresi olduğunu bilmeyecek kadar brain free insan demoları ile karşı karşıyayız köşelerinde. acıklı. modern ülkelerde bu adamları vatandaşlıktan atarlarken biz de sanal gazetede de olsa köşe yazarlığı vermişler. kültürel anlamda geri olduğumuzun elle tutulur kanıtı. yalnız çok ilginç ve aslında güzel de bir olay var burda. bunlar burada hdp ve sikkodan sosyalist örgütler hariç herkese nefret suçu saçarken herhangi bir hukuki yaptırımla karşılaşmıyorlar. evet ben buna güzel diyorum, çünkü bu ilgili kurumun siklenmediğini gösterir.
yani radikal yazıyor, çiziyor, nefret saçıyor ama suçları yönelttiği kişiler hiç siklemiyor, büyük ihtimal okumuyor bile. mesela yeni akit iğrenç bir haber yapıyor herkes konuşuyor. ama radikal. ahahaha, yazık ya.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar