beşiktaş

Son birkaç senedir - tam olarak 2 senedir - devam eden, görsel ve yazılı medyada sürekli gerçekleştirilen sempati kazandırma kapsamı içerisinde sürekli olarak Fenerbahçe ile birlikte ön plana çıkarılmaya çalışılan kulüp.
Bakın, Galatasaray sezonu şampiyon bitirdi ve bonus olarak Türkiye kupası' nı kazandı ama anlamsız, ağır,tuhaf eleştiriler alırken Fenerbahçe ve Beşiktaş' ın icraatları göklere çıkartılıyor. Bir sezon öncesi olsa anlaşılır ama yıllardır her sezonun başlangıcından önce Fenerbahçe ve Beşiktaş' ı yücelten, Galatasaray' ı karalayan tuhaf bir zihniyet zirveye çıktı.
Elbette hata yapılırsa eleştirmek gerekir ama daha sezon başlamamışken Beşiktaş ve Fenerbahçe adına yapılan sempati kazandırma çalışmaları yalnızca antipatiye sebep olmaktadır.
Aynı Fenerbahçe gibi Beşiktaş da şu an yeni bir teknik direktörle, kadrosunu dağıtarak sezona girmiştir, dolayısıyla Galatasaray' dan avantajlı değildir. Daha lig başlamadan bazı takımları göklere çıkartıp bazılarını hunharca eleştirmek yersiz ve anlamsızdır.