bugün

cemil ipekçi

içimizdeki çirkefliği dışa vurmamıza vesile olmuş araçlardan biridir.
ne tarz bir çirkeflik ?
sıkıştığında, çare bulamadığında, yapılmaması gerekeni -normalde etik olarak doğru bulmadığımız halde- erkekliğe bok sürdürmek istemediğimiz için bel altına vurma çirkefliğinden bahsediyorum.

evet filmlerde görürüz hep. kötü kişiler baş rol oyuncusu ile baş edemezler. o evde yokken ya ailesini öldürürler ya evini filan yakarlar.

bana bu alçaklığı hatırlatan cinste bir çirkeflikten söz ediyorum.

yıllarca adamın cinsel tercihine saygı duyan, normal ve olağan karşılayan. hatta eleştirenlere karşı durup o "gay"i savunanların bugün siyasi olarak ayrıma düştükleri için o kötü adamlar gibi yapıp ipekçi'nin evini yakıyorlar.

vaktiyle cinsel tercihini yapmsandaki özgürlüğünü/kişiye özgülüğünü/dokunulmazlığını savunanların şimdi "muhafazakar gay" diyerek tükürdüklerini yalamaları dönekliğin dik alası..

erkekseniz çatıştığınız/katılmadığını/onaylamadığınız fikirlerini fikirleriniz ile çürütün. "ibne" "top" diyeerek değil

inanın ki çok acizce geliyor...ve kahraman rolünde oladığı halde siz kendiniz kötü adam rolüne bürüyorsunuz şu hayat dediğimiz filimde...

mert olun iki dakika. net olun. aşağılayarak, onuruna doğru hamle yaparak insanların haklılığınız tescillenmez...aksine haklı olsanız dahi boka boyarsınız dört tarafı.