bugün

sarılmak

içinizde olmasını gerektiğiniz bir parçanın karşınızda duruşundan kaynaklanır bu eylem. onu tekrar olması gereken yere içinize sokmak isteğiyle ortaya çıkar. sımsıkı sarılmak vardır birde bunlara ilave olarak. tüm hücreleriniz birbirine dokunsun istersiniz. tüm hücreleriniz birbirine geçsin. kokusu üzerinize sinsin. o üzerinize yapışsın. bir an her şeyi sonu gelecekmiş ve bundan sadece haberiniz varmış gibi hissedin. işte tam o anda gülümsemesiyle içinize sıccacık bir his veren sevdiğinizin karşınızdan geldiğini düşünün. işte o an da dünyanın sonu gelmeden hemen öncesinde karşınızda duran sevdiğinize yapabileceğiniz tek şeydir. sarılmak. sanki kıyamet kopsa bile sarıldığınızda size bir şey olmayacakmış gibi hissettirir.

ama ayrılık sarılması. acıdır. acıtır. özlemeye ugurlamak bile bile ateşe basmak gibidir. sizden bir sürü şey verirsiniz bu sarılmanızda. sizden bir parça sarıldıgınızda ona gider. onun peşine takılıp gider. eksilirsiniz. sımsıkı sarılırsınız. kokusunu içinize çekersiniz çekebildiğiniz kadar.
kavuşma sarılması çok başkadır. hasret kokar. özlem doludur. sevgi doludur. sizden eksilenlerin size gelişidir. sımsıkı olur. derin bir nefes alıp verirsiniz.