bugün
- bahçeliden gündem yaratacak seçim sistemi çıkışı6
- yahudilerin istihbaratta cinnileri kullanması5
- maddi dünyayı yöneten kabala tarikatı3
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı32
- teknofaşizm4
- alparslan kuytul4
- ağzıma almam diyen kız4
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi10
- enayimiknatisi ile kavga etmek11
- evde lahmacun yapmak6
- tıp okumanın avantajı5
- denizci2
- insanı yoran duygular2
- cristiano ronaldo3
- ayak fantezisi3
- dünya fotoğrafçılık günü2
- menzil cemaatinde rekabet alevlendi6
- rock n park2
- ekşi sözlük14
- kendine yabancılaşmak3
- zeki olmanın avantajları8
- hiçbir şey yapmadan yorulmak3
- osuruktan şiirler47
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız11
- bir belgesel bırak2
- fahişe gibi giyinen kızlar2
- lucas torreira2
- aklına başlık gelemeyen yazar2
- osmanlının yıkılma sebebi ittihak terakki3
- söz gümüş ise sükut altındır3
- tevfik fikret2
- öfke kontrolü2
- her şeyi hatırlayan insan7
- seks2
- çok sıkılmak ama hiçbir şey de yapası gelmemek2
- z kuşağı5
- kendine dışardan bakmak2
- fenerbahçe18
- anın görüntüsü31
- aleksey batrakov16
- demo2
- kaan boşnak2
- çaylak gammaz2
- barış alper yılmaz6
- sabaha bir şarkı bırak3
- şoförün yan koltuğu5
- parcalandim toparlanamiyorum5
- giysi fiyatlarının uçması11
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- en gıcık olunan şoför tipleri13
nereden bakarsanız bakın her şeyin altında dinler vardır. insanlar haklarını aramıyor amk. aramıyorlar lan. allaha havale ediyorum. ya hakkımızı çalsalar da rızkımız bellidir. allah bize verir zaten rızkımızı. onlar da cehennemde yanar. bu mudur olum? adamlar dini tebliğ edip cihat yapmaktan başka bi bok bilmiyorlar ki lan? devlet cihat yapar. köylüler de taşralarda askerler yetiştirir. devlete yüklü vergi verir. ama allaha şükürler olsun karnımız doyuyor. her şeyi allah bilir biz yaşarız. bu mudur amk?
o bilimde, edebiyatta çok ilerleyen osmanlıya bak hele halkının ezici çoğunluğu okuma yazma bilmez, okuma yazma bilse bile aydın kesim tarafından yazılmış farsça arapça karışımı bir dili anlayamaz. gelmiş burda vikivikvikvivkvi yapıyor. hadi diyelim halkı da okuyan, okuyabilen bi devlet. amk şeytan aleti diye almadılar lan matbaayı.
o bilimde, edebiyatta çok ilerleyen osmanlıya bak hele halkının ezici çoğunluğu okuma yazma bilmez, okuma yazma bilse bile aydın kesim tarafından yazılmış farsça arapça karışımı bir dili anlayamaz. gelmiş burda vikivikvikvivkvi yapıyor. hadi diyelim halkı da okuyan, okuyabilen bi devlet. amk şeytan aleti diye almadılar lan matbaayı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar