bugün

cumhuriyet halk partisi

seçim vaatleri makul ölçülerde olup halkın her kesimine hitap ediyorsa taban oyunuzdan en az 7-8 puan fazla oy alabilirsiniz. bu ülkenin insanlarının çok büyük hayalleri yok. 12 senede bu ülke çok değişti. bundan 10 sene önce insanların hayali ev araba almak iken, şuan tek hayali kredi kartı borçlarını kredi borçlarını ödemek.

insanların kalbini kazanmak için 1500 tl asgari ücret demenize gerek yok. emekliye yılda iki maaş ikramiye demenize gerek yok. asgari ücret 1200 olacak de emekliye her bayramda yarım maaş ikramiye de, millet buna hem inanır hemde makul ölçülerde olduğunu bilir.

13 yıldır tek ayak üstünde binbir yalan söyleyip aynı yalanları tek ayak üstünde yalanlayan bir adam var. bu adamın tv kanalları var emrinde, biat eden medya patronları var, gazeteleri var, yüzlerce köşe yazarı, sanatçı diye geçinen yalakaları var. malum parti magduru oynadıgında, inanıp dış güçlerin oyunu diye yutanlar var.

sen bu seçimleri kazanmak istiyorsan arkadaşım, akıllı düşüneceksin. bu adamlar kanser hücresi gibi artık, ülkenin her yerini ele geçirdi. Sen halkın yanına ineceksin. kahvelere gideceksin. tv den bagırmayacaksın çiftçiye mazot 1.5 tl diye , köye gidip bizzat çiftçiye söyleyeceksin. milletvekili adayların kapı kapı gezecek. oy dilenmek diyebilirsin buna. dilenceksin arkadaşım , vatanını milletini sevip hizmet için o koltuğa oturacaksan eğer, en cahil adamın karşına geçip onuda ikna edeceksin, en aydın adamın yanına gidip onuda ikna edeceksin. girmedeğin delik konuşmadağın adam kalmayacak. ülkenin her kesime hitap edeceksin.

ben izmirin göbeğinde oturan bir adam olarak , burası chp nin kalesi diyorsunuz ya; benim evime chp den tek adam gelipte oy istemedi. iki günde bir akpliler kapıyı çalıyor ama.

merkez proje diye bir proje sundun, bu ülkenin %90 ı okumadı , dinlemedi , anlamadı bu projeyi. kapı kapı gezip anlatacaksın. şu chp nin başında ben olsam şuan oyum en az %30du.

proje üretmek daha önemli şeyler var. projeni pazarlamak. projen dandikte olsa insanlara inandırırsan senden kralı olmaz bu ülkede.

makam araçlarına gelince çerez parası derler , asgari ücret için emekli için mazot için kaynak yok derler. adam bunu bile pazarlıyor kendi kitlesine.

bu seçimide kaybedersen ki kaybedeceksin bu kafayla , bu ülkeden bir bok olmaz.
© copyright 2005 - 2026