bugün

seninle düğünsüz evlenirim diyen kız

Aynı zamanda benimdir.

Bu düşünce ilk başlarda "düğün olmasa da olur" şeklindeydi şimdi "düğün olacaksa evlenmem" derecesine geldi. Arkadaşlarıma söyleyince "ay hayııır. Ben her şeyini yapmak istiyorum." dediler.

Hele o gelin çıkarma merasimi beni aşırı korkutuyor. Lan tövbe bismillah davullu zurnalı bir kalabalık evimin önüne gelip benim çıkmamı bekleyecek. Çok korkunç lan!

Bir kere Düğün mevzusunda her şey aşırı pahalı. Herkes sizi ve müstakbel eşinizi tırtıklamak için sıraya giriyor. Bir de binbir türlü entrikaya ortam hazırlanıyor. Ne gerek var bunlara aq. Yemin ederim kaç tane kız gördüm düğün stresinden ve çıkan aksiliklerden dolayı hüngür hüngür ağlıyorlardı.

Evlenmeden önceki o güzel anları neden kendime zehir edeyim. Sadece düğün yerine vereceğimiz parayla evime barkıma bir şeyler alırım, karambole gelecek bir gece için o kadar masrafa ve zahmete hiç gerek yok.

Hem banane be bilmem kimin dıdısının dıdısı gelip düğünümde oynayacaksa. Sürekli görüştüğüm insanlarla bir gece düzenlerim, düğünden bin kat güzel olur.