bugün
- claudian clouds33
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı19
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri23
- okan çık hesap ver5
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- meriç dükalığı8
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- tai lung12
- şemsiyeli benim4
- fusya semsiyeli yabanci22
- sevdiğiniz yazarlar8
- kıçını yırtsan sonu tabut3
- insanları birbirine düşürmek4
- trabzonspor5
- bana onu sormayin8
- azerice bir not bırak2
- kadir inanır'ın mirası3
- sözlüğün ölü gibi olması5
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği2
- 18 eylül 2026 bayern münih union berlin maçı2
- yeminli tercümanlar nasıl yemin ediyor sorunsalı2
- sözlük kızlarının kekleri24
- galatasaray9
- galatahahahahahaha2
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız4
- bildiğiniz sure sayısı4
- şemsiyeli lavuk5
- katatespizartmasi2
- islamda namaz yoktur32
- kürdistan10
- etli biber dolması4
- beşiktaş5
- sıcak havada çay içmek2
- kamudaki torpil durumları3
- ağzı kokan insan5
- neden güneşli havada şemsiyeyle dolaşmıyoruz2
- dantelli sütyen takan erkek12
- ekşi sözlükteki entrymin 4256 artı oy alması7
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- günün sözü16
- yalancıyı sikmiyorlar2
- hayat kalitesini düşüren şeyler3
- nervio15
- futbol10
- anın görüntüsü23
- türkiye6
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- ölümden korkuyor musunuz17
- olympique marseille5
- sen dost ararsan koş mevlana ya6
eskiden ilkokul 1 de okumayı öğretmek için kullanılan fişlerden sadece biri.
eskidi artık bunlar şekerim.
naçizane yeni fiş önerileri;
(bkz: baba beni okula gönder)
(bkz: baba ben okumak istiyorum)
(bkz: oya töreye kurban)
(bkz: ali kardeşini vur)
(bkz: oya türban tak)
oya artık okula koşamıyor çünkü artık oyalar okula gönderilmiyor benim canım ülkemde. onun yerine töre adı altında zorla evlendiriliyor. adeta bir mal gibi alınıp satılıyorlar. hatta evlenmek yerine okula gitmek isteyenler öldürülesiye dövülüyor hatta öldürülüyor. ve milli eğitim bakanı "evlenmek değil okumak istiyoruz" diye pankart açan kızları sadece başka bir yerdeki yatılı liseye kayıtlarını yaptırarak ucuz siyaset yapıyor. ama belediye başkanının "sayın bakanım beldemizde lise olsa bu sorun kökten çözülür." önerisini umursamıyor bile. sinek mi vızıldıyor yoksa onun da bünyesinde bulunduğu devletin başka bir yetklisi mi konuşuyor umrunda bile değil.
kısacası benim canım, ciğerim bir tanecik ülkemde hala kadınlar hor görülüyor, peçe arkasına mahkum bir şekilde yaşıyor, hala şiddete maruz kalıyor.
benim eşsiz ülkemde hala bir kadın dul kalınca "yollu lan bu kadın baksana nasıl işveli yürüyor" muhabbetlerine meze oluyor.
benim acaip ülkemde medya orospuların!!!! nasıl iş tuttuğunu gösteriyor ana haber bültenlerinde ama neden bu kadınlar orospu oldu diye sormuyor. nedenini araştırmıyor.
sonra "oya okula koş".
oya koş, hem de öyle bir koş ki kimse erişemesin sana kimse seni yakalayamasın. yakalamayasın ki sen de bu hayatın tadına var. oya sakın koşarken arkana bakma emi. çünkü arkandan salyaları akarak koşan piçler olacak. unutma seni bunlardan kurtaracak tek şey damarlarındaki asil kanda ve de kafatasında yer alan beyninde olacaktır.
koş oya koş. sakın durma. durursan eğer ya bir köşede cesedin bulunacak abinin ya da babanın tabancasından çıkan kurşunla vurulan ya da başka bir köşede her hangi pezevengin sermayesi olarak ona buna sunacaksın etini. sonra birileri çıkıp da nereye gidiyoruz diyecek utanmadan.
sen sakın utanma oya. çünkü utanacak en son kişi sensin bu durumdan.
eskidi artık bunlar şekerim.
naçizane yeni fiş önerileri;
(bkz: baba beni okula gönder)
(bkz: baba ben okumak istiyorum)
(bkz: oya töreye kurban)
(bkz: ali kardeşini vur)
(bkz: oya türban tak)
oya artık okula koşamıyor çünkü artık oyalar okula gönderilmiyor benim canım ülkemde. onun yerine töre adı altında zorla evlendiriliyor. adeta bir mal gibi alınıp satılıyorlar. hatta evlenmek yerine okula gitmek isteyenler öldürülesiye dövülüyor hatta öldürülüyor. ve milli eğitim bakanı "evlenmek değil okumak istiyoruz" diye pankart açan kızları sadece başka bir yerdeki yatılı liseye kayıtlarını yaptırarak ucuz siyaset yapıyor. ama belediye başkanının "sayın bakanım beldemizde lise olsa bu sorun kökten çözülür." önerisini umursamıyor bile. sinek mi vızıldıyor yoksa onun da bünyesinde bulunduğu devletin başka bir yetklisi mi konuşuyor umrunda bile değil.
kısacası benim canım, ciğerim bir tanecik ülkemde hala kadınlar hor görülüyor, peçe arkasına mahkum bir şekilde yaşıyor, hala şiddete maruz kalıyor.
benim eşsiz ülkemde hala bir kadın dul kalınca "yollu lan bu kadın baksana nasıl işveli yürüyor" muhabbetlerine meze oluyor.
benim acaip ülkemde medya orospuların!!!! nasıl iş tuttuğunu gösteriyor ana haber bültenlerinde ama neden bu kadınlar orospu oldu diye sormuyor. nedenini araştırmıyor.
sonra "oya okula koş".
oya koş, hem de öyle bir koş ki kimse erişemesin sana kimse seni yakalayamasın. yakalamayasın ki sen de bu hayatın tadına var. oya sakın koşarken arkana bakma emi. çünkü arkandan salyaları akarak koşan piçler olacak. unutma seni bunlardan kurtaracak tek şey damarlarındaki asil kanda ve de kafatasında yer alan beyninde olacaktır.
koş oya koş. sakın durma. durursan eğer ya bir köşede cesedin bulunacak abinin ya da babanın tabancasından çıkan kurşunla vurulan ya da başka bir köşede her hangi pezevengin sermayesi olarak ona buna sunacaksın etini. sonra birileri çıkıp da nereye gidiyoruz diyecek utanmadan.
sen sakın utanma oya. çünkü utanacak en son kişi sensin bu durumdan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar