bugün

kadınların sekse ihtiyaç duymamaları

fransız kadını icin seks yemek yemek gibi bir ihtiyacken, turk kadını icin nasıl son derece detayda ve onemsiz bir sey oluyor?
hangisi daha kadının dogası?
kafamda deli sorular.
bence cinsel devrimle fransız kadını metamorfoza ugradı, aslında dogası bu degil, tasıma kimligi bu. ahlaki deger yargıları farklı olunca o da farklı davranmaya programlandı sadece.
kadın bir erkekle beraber oluyor ve dokuz ay onun cocugunu tasıyor, fiziyonomisi ait olmaya kurulmus bir kere. kadının dogasından bahsedilecekse bence bu kısmından bahsedilmeli. kaldı ki ben her seyi ilkel dogaya endeksli okuma taraftarı da degilim. toplum icinde kimlik degistiriyoruz cunku deger yargıları olan, dusunebilen, hissedebilen, muhakeme edebilen canlılarız.
yetistirilme tarzı elbet cok seyi degistiriyor. ama ben turk kadınının yetistirilme tarzını seviyorum. hayatında hic masturbasyon yapmamıs, sadece cok asık olduguyla ve mumkunse yalnızca evlenince beraber olan, kimseye kolay kolay kendine dokunma hakkı vermeyen, sevismeyi en merkeze almayan turk kadınını cok begeniyorum abidin.
kadınlar icin cinsellik mumkunse tek adamla yasanması gereken, cok asık olunca yasanması gereken ayrı bir boyutken erkeklerin durmadan dilinde ve gunluk hayatlarında. garip.
kadınlar venusten erkekler marstan.