bugün
- osuruktan şiirler40
- kanal ayarlama 1500 lira11
- devletin temeli adalettir9
- adana kebap5
- oyları bölmeyin diyen tipler nerde6
- sözlükten soğuma nedenleri17
- karınızın mini giymesine izin verir misiniz6
- karanlık bir yolda arabanın bozulması2
- yeni anayasa4
- velvet'in aylık geliri6
- arkadaşlar benden el mankeni olur mu4
- ben geldim kerkenezler18
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları9
- küçük sürprizler yapmak5
- mini elbise4
- insan klonlama2
- şeytanın insanlardan ders alması4
- buluşulan sözlük beyinin 16 yaşında çıkması6
- claudian clouds22
- bir daha doğmayacak olmak4
- modern insanın mutlu olma ihtimali4
- yapay zekaya entry yazdıran yazar7
- iyi parti17
- beyaz tenli gotik kız3
- ölüp hayalet olarak geri gelmek4
- mini etek karşıtı seküler2
- kısır9
- türbanı yasaklayan mallar2
- yazarların özel mesaj sayıları5
- gerdek gecesinde sevişmek zorunda mıyız3
- sevgiliye sorulan ilginç sorular6
- simko315
- 777 diyen erkolar8
- mısırın türkiyeden güvenli olduğu iddası2
- müsavat dervişoğlu vs meral akşener3
- çocukluğun son günü3
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- akrep burcu kini8
- bir gün uludağda kapanacak3
- normal taklidi yapmak4
- uludağ sözlükte yazma hevesini kaybetmek3
- maddesel gerçekliği manipüle edebilen zihin4
- hiç geçmeyen huzursuzluk hissi4
- gollumun gözü yüzükte6
- cem yılmaz'dan daha komik olmak2
- alttaki yazara motto ver16
- tai lung4
- türbanlı bir kadınla evlenir misiniz2
- yobazlık belirtileri2
- karınıza haşema giydirir misiniz2
görsel
böyle bir istatistik sahibi olabilmek için iki şart gerek.
birincisi harkulade şeyler yazacaksın, taraflı tarafsız herkes beğenecek ve artılayacak.
ikincisi de en az 8-9 tane feyk hesap yapıp kendini oylayacaksın.
debeye giren entrylere bakıyorum, pek de öyle herkesin beğeneceği, emek verilmiş, çalışılmış şeyler, yahut gerekli bilgiler ihtiva eden şeyler değil.
örneğin dünün en beğenilen 5. entrysi başlıktan daha kısa: (bkz: #27432768)
başlık şu: (bkz: bir balkonda yapılabilecek en eğlenceli şey). bu kızımızın da bu başlığa yazdığı şey şu: "kahvaltı etmek..."
ve bu iki kelimeden oluşan entry uludağ sözlüğün dünün en beğenilen 5. entrysi. diğerlerine de bakıyorum, 2,3,5 kelimelik şeyler.
13-14 artı oy alan entrynin günün en iyi entrysi olduğu sözlükte, dediğim gibi 8-9 feyk hesapla istatistikleri alt üst etmek gayet mümkün. zira burada kimse oy kullanmıyor.
ekşi sözlük'te 100-120 oy alan entryler bile debeye giremiyor bazen. düşünün artık iki sözlük arasındaki oylama-okunma farkını.
moderasyon da işe uyanmış, ama biraz geç kalmış sanırım.
not: evet, tam 9 tane feyk hesabı var bu ablanın. inanmayan yeni tasarımdan dünün beğenilen entrylerindeki 21. sıradan itibaren entry puanlarına baksın 21, 22, 23, 24, 26, 27, 28, 29 ve 30. sıradaki entrylerin hepsi 9'ar artı oy almış.
not2: bu arada entrylerin oylanma saatlerine baktım, ablamız istatistiklere giren entrylerin hepsini aynı saatlerde oylamış.
böyle bir istatistik sahibi olabilmek için iki şart gerek.
birincisi harkulade şeyler yazacaksın, taraflı tarafsız herkes beğenecek ve artılayacak.
ikincisi de en az 8-9 tane feyk hesap yapıp kendini oylayacaksın.
debeye giren entrylere bakıyorum, pek de öyle herkesin beğeneceği, emek verilmiş, çalışılmış şeyler, yahut gerekli bilgiler ihtiva eden şeyler değil.
örneğin dünün en beğenilen 5. entrysi başlıktan daha kısa: (bkz: #27432768)
başlık şu: (bkz: bir balkonda yapılabilecek en eğlenceli şey). bu kızımızın da bu başlığa yazdığı şey şu: "kahvaltı etmek..."
ve bu iki kelimeden oluşan entry uludağ sözlüğün dünün en beğenilen 5. entrysi. diğerlerine de bakıyorum, 2,3,5 kelimelik şeyler.
13-14 artı oy alan entrynin günün en iyi entrysi olduğu sözlükte, dediğim gibi 8-9 feyk hesapla istatistikleri alt üst etmek gayet mümkün. zira burada kimse oy kullanmıyor.
ekşi sözlük'te 100-120 oy alan entryler bile debeye giremiyor bazen. düşünün artık iki sözlük arasındaki oylama-okunma farkını.
moderasyon da işe uyanmış, ama biraz geç kalmış sanırım.
not: evet, tam 9 tane feyk hesabı var bu ablanın. inanmayan yeni tasarımdan dünün beğenilen entrylerindeki 21. sıradan itibaren entry puanlarına baksın 21, 22, 23, 24, 26, 27, 28, 29 ve 30. sıradaki entrylerin hepsi 9'ar artı oy almış.
not2: bu arada entrylerin oylanma saatlerine baktım, ablamız istatistiklere giren entrylerin hepsini aynı saatlerde oylamış.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar