bugün
- osuruktan şiirler88
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- dolar isterse 100 olsun40
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- g i l d e d l i l y28
- diamond bosphorus8
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması7
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- nasıl birisiniz15
- beybi leydi7
- kürtler8
- ısrarla ne iş yaptığını soran insanlar4
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- victor osimhen19
- türk solcusu6
- simko320
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- güzel kızların mutsuz olması5
- nah sana oy17
- yalnızlığın çaresinin bulunmaması2
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- fake sanılmaktan flört edememek3
- miras davası5
- game of thrones taki kerhaneci16
- yeni parti de bölünebilir10
- sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler4
- ankara6
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- turiste saygılı olmak2
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- gürcistan göçmenleri13
- boşanma davası ne kadar sürer4
- manyak olmaya karar verdim6
- algida2
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- çekişmeli boşanma davası4
- ahmet kaya3
- akp'nin 25 yılı2
- yazarlara gelen son mesaj6
- fyodor mihailovic dostoyevski2
- velvet48
- pazartesi işe gidecek olmak2
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi10
- kliniğe gittim klinikten geldim10
bunca yıl doğu perinçek'in pek başarılı olamamasının en büyük nedeni medyadır. aynı şekilde kurulduğu sene tek başına iktidar olan akp nin bu başarısının en büyük nedeni de medyadır. medya hala akp'nin elinde. akp'nin ortaya çıkardığı çözüm süreci de o kadar gündeme getirildi ki, o kadar üzerinde duruldu ve halkın aklına sokuldu ki hdp kesiminin de halka resmen reklamı yapılmış oldu. amaç da buydu zaten, medya sağolsun başarılı oldular.
hele bir de son dönemde "kardeşlik" adı altında hareket ettiklerini söyledikleri konuşmalarını, söylemlerini akşam haberlerde vermeye başlayınca tabii ki oyları yükseldi. ama burada dikkat çekmek isterim, hdp kendi başına değil akp ile birlikte hareket ederek %10 hedefine yaklaştı.
hangi ana akım medya kanalında vatan partisi hakkında bir şey görebiliyorsun? doğu perinçek tek başına isviçre'yle ermeni soykırımı davasına çıktı, haberlerin sonunda söylendi sadece, onu da bir-iki kanal verdi.
doğu perinçek konusunda benim de şüphelerim var, bu gerçek. daha önceki siyasi tavırları falan kendisine tamamen güvenmenin önüne birazcık engel çekiyor. ama partisinde birleştirdiği o kadar insanın yarattığı önem çok büyük.
hangi partide bir ülkücü ve bir solcu yer almış bu güne kadar? bu kadar zıt görüşlerde insanları "milli hükümet" adı altında birleştirebilmiş bu adam, belki daha önce yapmamış ama şimdi yapabilmiş.
böyle bir şeyi kim becerebilmiş?
bir partiyi sadece başındaki adam olarak algılamak çok yanlış. evet orada bir adam var, bu doğru. ama oradaki adamın söyleyeceği söz, alacağı karar onu oraya getirmiş diğer üyelerin aldığı karar ve söylediği sözlerdir.
bu yüzden eğer oy verirsem doğu perinçek için değil altındaki tabanın verdiği umuttan dolayı vereceğim.
hele bir de son dönemde "kardeşlik" adı altında hareket ettiklerini söyledikleri konuşmalarını, söylemlerini akşam haberlerde vermeye başlayınca tabii ki oyları yükseldi. ama burada dikkat çekmek isterim, hdp kendi başına değil akp ile birlikte hareket ederek %10 hedefine yaklaştı.
hangi ana akım medya kanalında vatan partisi hakkında bir şey görebiliyorsun? doğu perinçek tek başına isviçre'yle ermeni soykırımı davasına çıktı, haberlerin sonunda söylendi sadece, onu da bir-iki kanal verdi.
doğu perinçek konusunda benim de şüphelerim var, bu gerçek. daha önceki siyasi tavırları falan kendisine tamamen güvenmenin önüne birazcık engel çekiyor. ama partisinde birleştirdiği o kadar insanın yarattığı önem çok büyük.
hangi partide bir ülkücü ve bir solcu yer almış bu güne kadar? bu kadar zıt görüşlerde insanları "milli hükümet" adı altında birleştirebilmiş bu adam, belki daha önce yapmamış ama şimdi yapabilmiş.
böyle bir şeyi kim becerebilmiş?
bir partiyi sadece başındaki adam olarak algılamak çok yanlış. evet orada bir adam var, bu doğru. ama oradaki adamın söyleyeceği söz, alacağı karar onu oraya getirmiş diğer üyelerin aldığı karar ve söylediği sözlerdir.
bu yüzden eğer oy verirsem doğu perinçek için değil altındaki tabanın verdiği umuttan dolayı vereceğim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar