bugün

bis

Yemek, müzik ve eğlence sektörüne yeni bir soluk getirmek amacıyla 4 Nisan’da kapılarını açacak olan Bis, Ankaralılara bambaşka bir eğlence ortamı sunacak.

Kenan Doğulu, Beren Saat, Abdullah Burnaz ve Mehmet Mutlu ortaklığında kurulan Bis, Dine & Live konseptiyle Ankara’da açılıyor. bilkent Station içinde yer alan başkentin yeni performans mekanı Bis, sahnesi ve mutfağı ile eğlence hayatında alışılmışın dışında ‘Başka Türlü Şeyler’ olacağının müjdesini veriyor. Bilkent’te haftanın her günü 17.00’den itibaren, özel mutfağının, canlı performanslarla birleştiği yaşayan bir buluşma mekânı olarak tasarlandı.

YEMEK VE EĞLENCE TEK ÇATI ALTINDA
260 kişi kapasiteli restoranı, 14 metrelik barı ile misafirlerine farklı bir yeme içme deneyimi sunacak olan Bis’in, şef Tolga Atalay danışmanlığında hazırlanan özel menüsünde farklı soslar ve sunumlarla zenginleştirilen 70’i aşkın lezzet bulunuyor. Yemeği ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturan Bis, 400 kişilik konser alanı ve 28 metrekarelik sahnesinde haftanın yedi günü gerçekleşecek sahne performansları ile Ankaralılara bambaşka bir eğlence ortamı sunacak. Yeme içme, müzik ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturan Bis, haftanın 7 günü pop müzikten caza, souldan R&B’ye ve Dj performanslarından talkshowlara kadar farklı canlı performansları sahnesine taşıyacak.
Bis, https://www.Facebook.com/bisdineandlive, https://Twitter.com/bisdineandlive ve https://instagram.com/bisdineandlive adreslerinden takip edilebilecek.