bugün
- erkeklerin annelerini aramadan duramamaları5
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- zallın fake hesabı var mı4
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba6
- mor semsiyeli yabanci21
- anın görüntüsü20
- silivri belediyesi ne operasyon5
- muharrem ince haklıydı3
- clydeless bonnie4
- kinci bir insan olmak4
- vatan hainleri3
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi6
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- değer bilmeyene yapılması gereken4
- meksika5
- atmasyon eğlenceli şarkı söylüyoruz2
- donuzlanan bayan yuzırlar2
- tai lung12
- 90lara damga vuran türk dizileri2
- afrika'ya kurban bağışı furyası5
- savaşta haklı olmak yetmez yenen haklıdır4
- chp'nin hali ne olacak49
- araba yerine bisikletle çıkmak3
- kavga çıkarmaya çalışan partner3
- siz hepiniz biz türkiye marşı2
- kızların erkeklere göre daha güzel kokması3
- yusuf güney dinleyen insan2
- türkiye12
- sözlük kalitesinin düşmesi4
- tekerin patlaması2
- shakira nın taş gibi hatun olması3
- bilecik te çelik fabrikasında patlama2
- içki içtikten sonra yeterince su içmeden uyumak2
- sigara içen kızla öpüşülür mü14
- ona bir şey söyle13
- rıhtım hamalı amca2
- 40 yaşında bekar kadın5
- ilk buluşmaya karnı aç gelen kezo2
- yıkaması en zor mutfak aracı14
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler17
- ai analizin tavsiyelerine kulak vermek2
- 11 haziran 2026 meksika güney afrika maçı5
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi16
- cilgincapkin219
- birbirlerinin nick altına şiir yazan yazarlar2
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek18
- kabuksuz kaplumbaga8
- recep tayyip erdoğan5
- amerikalıların yazın bot giymesi2
Babamın çocuklarına aşılamakta kesin karar kıldığı dört temel ilkesi vardır:
1- Sabah kalktığınızda ayağınıza çoraplarınızı giyin.
2- Ayağınıza bi terlik geçirin.
3- Altınıza minder alın.
4- Şu belinizi örtün.
1 ve 2. ilkelerin birbirleriyle olan önemli düzeydeki bağlantılarını, bi sabah yüzümü yıkamak için banyoya adımımı attığımda; lavabonun önünde birikmiş olan o tükenmeye yüz tutmuş, o değerlidir diye bize aksedilen bir avuç suyun çorabımı ıslattığında anladım. Siz de benim gibi bu histen ifrit olup, yaz günlerindeki halı yıkamaların zeminini ıslattığı sokaklarda üç adım atlamada dünya rekoru kırabilecek kadar geliştirdiyseniz kendinizi; kışın yağmurlu günlerinde, pipiyi tuttuk hissine kapılıyorsunuzdur eminim. izmir'in Karabağlar'ı öyle zorlu bir parkura dönüşüyor ki yağmurlu günlerde; iki yüz metre yolu, beş yüz metre kat ederek geçersiniz. O derece.
Günlerden bir gün yine evde durmanın ve havanın kapalılığının, hissetmelisin diye baskı yaptığı afakanlar basmasının gafletiyle, attım kendimi dışarı yağmur başlamadan gideyim bari diye diye. Baskılar insanı yıldırmamalı! Otur güzel güzel, güzelim evinde. Demle çayını, karşılıklı yudumla annenle. Ama nasıl yağmak?! Sanki gök delinmiş, su kaçırıyor. Bulutlardan süzülen yağmur damlacıklarının ne zevali olabilir, sokaklar olmuş Niagara! Tam almam gereken yolun ikiye katlandığını düşünürken, görmemde çok kısa bir sürelik kırk beş derecelik bir eğiklik belirdi. Bacaklarımın birinin diğerinden daha kısa kaldığını fark etmemle-içimde bir Edip Akbayram uyandı-ani bir sıçrama yaptım. Yaptım, yaptım ama ne hacet?! O hissi ikinci defa tatmaya başlamıştım bile. Kapadım şemsiyeyi, çıkardım paltoyu, indirdim pantolonu Yok yok bu o değil bu başka hikaye bu. Kapadım şemsiyeyi, arşın arşın olan adımlarımı karışa indirdim. Yağmurun sesine baktım, aşka davet edildim.
Mazgalsız bir toplumun, ecdat damarlarına sövme hakkı vardır.
1- Sabah kalktığınızda ayağınıza çoraplarınızı giyin.
2- Ayağınıza bi terlik geçirin.
3- Altınıza minder alın.
4- Şu belinizi örtün.
1 ve 2. ilkelerin birbirleriyle olan önemli düzeydeki bağlantılarını, bi sabah yüzümü yıkamak için banyoya adımımı attığımda; lavabonun önünde birikmiş olan o tükenmeye yüz tutmuş, o değerlidir diye bize aksedilen bir avuç suyun çorabımı ıslattığında anladım. Siz de benim gibi bu histen ifrit olup, yaz günlerindeki halı yıkamaların zeminini ıslattığı sokaklarda üç adım atlamada dünya rekoru kırabilecek kadar geliştirdiyseniz kendinizi; kışın yağmurlu günlerinde, pipiyi tuttuk hissine kapılıyorsunuzdur eminim. izmir'in Karabağlar'ı öyle zorlu bir parkura dönüşüyor ki yağmurlu günlerde; iki yüz metre yolu, beş yüz metre kat ederek geçersiniz. O derece.
Günlerden bir gün yine evde durmanın ve havanın kapalılığının, hissetmelisin diye baskı yaptığı afakanlar basmasının gafletiyle, attım kendimi dışarı yağmur başlamadan gideyim bari diye diye. Baskılar insanı yıldırmamalı! Otur güzel güzel, güzelim evinde. Demle çayını, karşılıklı yudumla annenle. Ama nasıl yağmak?! Sanki gök delinmiş, su kaçırıyor. Bulutlardan süzülen yağmur damlacıklarının ne zevali olabilir, sokaklar olmuş Niagara! Tam almam gereken yolun ikiye katlandığını düşünürken, görmemde çok kısa bir sürelik kırk beş derecelik bir eğiklik belirdi. Bacaklarımın birinin diğerinden daha kısa kaldığını fark etmemle-içimde bir Edip Akbayram uyandı-ani bir sıçrama yaptım. Yaptım, yaptım ama ne hacet?! O hissi ikinci defa tatmaya başlamıştım bile. Kapadım şemsiyeyi, çıkardım paltoyu, indirdim pantolonu Yok yok bu o değil bu başka hikaye bu. Kapadım şemsiyeyi, arşın arşın olan adımlarımı karışa indirdim. Yağmurun sesine baktım, aşka davet edildim.
Mazgalsız bir toplumun, ecdat damarlarına sövme hakkı vardır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar