bugün

eşcinseller cennete gider mi sorunsalı

insanlara g.tveren diye hakaret eden orospu evlatlarının uydurması saçmalık. Bu dünyada yaşamayı hak etmezlermiş de şuymuş buymuş. Sen hak etmiyorsun bu dünyada yaşamayı.

Eşcinsellere cennete gidemez diyen arkadaşın bir başka entrysi de içler acısı: http://www.uludagsozluk.com/e/26377724/

Bir kere eşcinsel olmak doğuştan gelen bir durumdur. Bazı zır cahillerin veya götünden konuşanların iddia ettiğinin aksine 1-4 yaş arası travmalarla bir alakası da yoktur...

islam dinine göre günah olan "livata yapmaktır" yani arkadan cinsel birleşme yaşamaktır. Bu sadece eşcinsellere değil, karşıcinsellere de yasaktır çünkü sağlığa zararlıdır.

Bir eşcinsel livata yapmazsa zaten günah işlemiş sayılmaz. Yani eşcinsel hisleri varsa ve nefsine uymayıp livata yapmıyorsa hiçbir günaha girmiş olmaz. Sevgisiliyle kendisini başka şekillerde tatmin edebilir.

Hoş, bu eşcinsel kişi sabah akşam livata yapsa da eğer yaptığı işin günah olduğunun farkındaysa dinden çıkmaz ve islam'a göre her Müslüman ne kadar günahkar olursa olsun cennete gidebilir.

http://www.dailymotion.co...si-cubbeli-ahmet-hoca_fun

ALIN iZLEYiN, ÖĞRENiN.

Dinen cennete sadece Allah'a şirk koşanlar ve kul hakkı yiyenler gidemez.. Kul hakkı yiyenler derken insanlara g.tveren diye hakaret edenlerden bahsediyorum.

Ayrıca Lut Kavmi'ninde de kimse eşcinsel filan değildi. Lut Kavmi'nin sorunu karşıcinsel erkeklerin kadınları bırakıp, kadınlar yerine küçük yaştaki erkek çocukları (ki onlar da kadınlara benzer, tüysüz, minyon vs) oğlan olarak kullanmasıdır ki bu eşcinsellikten çok farklı bir olay.

islam'a göre dövme yaptırmak, tavla oynamak, köpek beslemek, flört etmek, evlilik dışı ilişki gibi bir sürü günah varken neden eşcinsellere takılırlar anlamam.

Sen önüne gelen kızla çık, sabah akşam 31 çek, dövme yaptır, sonra gel eşcinsellere laf et. Anasını siktiğimin karakter yoksunu.

Çok üzücüdür ki son yıllarda yüce dinimiz hırsızların, şerefsizlerin, namussuzların, dolandırıcıların ve bu başlığı açan karakter yoksunu pisliklerin elinde oyunca oldu. Al bu ayeti oku önce de sonra Müslümanlık taslarsın:

Hucurat: 11 - Ey iman edenler! Bir topluluk diğer bir toplulukla alay etmesin. Belki de onlar, kendilerinden daha iyidirler. Kadınlar da kadınları alaya almasınlar. Belki onlar kendilerinden daha iyidirler. Kendi kendinizi ayıplamayın, birbirinizi kötü lakaplarla çağırmayın. Imandan sora fâsıklık ne kötü bir isimdir! Kim de tevbe etmezse işte bu kimseler zalimlerdir.