bugün

22 mart 2015 burger king rezaleti

evet evet tam bir rezalettir. eşimle birlikte izmir forum bornova da biraz gezindikten sonra yemek yiyelim dedik. bilenler bilir üst katta yemek yeme alanları vardır. oraya çıktık iki tane big king menü sipariş ettik. oturduk bi yere yiyoruz. aldığım bir kaç ısırıktan sonra karşılaştığım manzara beni bir daha dışarıda yemek yememe konusunda çok kesin kararlar almaya meyletti.
burgerin içinden serçe parmağı büyüklüğünde ve kalınlığında artık kurt mu dur nedir tam olarak ne olduğunu bile bilemediğim ölü halde bir canlı çıktı. aldık burgeri götürdük yetkiliye gösterdik. burger in içinde ki yeşillik ambalajlı olarak geliyor muşta falanda filanda diyerek özürler diledi ama ne fayda. durumu gıda bakanlığına bildirdik. umarım gerekli işlemler yapılır.

http://galeri12.uludagsoz...-king-rezaleti_751381.jpg

edit:
-inandırıcı bulmayanlarınız olmuş. ben gerekli işlemleri yaptım ve yapacağım zaten. onun haricinde kimseyi inandırmak gibi gayrete girişmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. elimde başka fotoğraflar var ama keşke video da çekseymişim daha iyi olurmuş. o anki öfke ve sinirle her şeyi detaylı düşünemiyorsun.
- tam ısırıldığı yere denk geldiği için o canlının da bir kısmını ısırmış olmalıymışım falan diyenler var. adama bak sanki kafasından biraz ısırsam rahatlıycak.
canlıyla göz göze gelince elimden masaya fırlattım ve sonra da acaba turşu falan da biz mi yanılsıyoruz acaba diye emin olmak adına tabii ki canlıyı biraz inceledik o esnada fotoda gördüğünüz pozisyona geldi.