bugün
- arkadaşlar bakar mısınız10
- hep kendini suçlamak12
- yeni biriyle tanışmak5
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması6
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar9
- son 20 yılın en gıcık lafı14
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- winamp msn messenger half life windows 983
- hangi manifest kızısın10
- havalar da ısındı9
- çocuğa yabancı isimler vermek2
- ona bir şey söyle18
- hazır mantı6
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak6
- yks'ye öylesine girmek2
- sözlük içi etkileşimin düşük olması3
- kabe'deki skandal izdiham görüntüsü2
- yalnız yaşamak12
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek3
- güne bir şarkı bırak6
- eşini aldatan birini görünce yapılması gereken şey2
- sigarayı tersten yakmak4
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- devlet bahçeli4
- true'ya arkadan sahip olmak16
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı10
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı4
- yapay zeka ile kod yazmanın getirdiği tembellik2
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- araplaşmış türkler3
- ergenlikten kişilik analizi2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- türkçe ezana kuduran türk3
- eyüpsultan'da cookie dağıtan kız2
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri4
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı10
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
- götü büyük kadın3
- merhaba arkadaşlar ben geldim2
- baygın koku2
- kuran-ı kerim2
- şapka2
- güne bir söz bırak2
- sadece bayan entrylerini okumak4
- pizzanın kenarını yememek4
- paşa gönlüm bilir2
- çelenk2
- vazgeçmek3
- bir avukatın suçlu olduğu bilinen kişiyi savunması3
Türk tarzı çekilmeye çalışan dizi.(kesin sıcacaklar çekerken)
neyse biz amerika versiyonuna dönelim.
olaya kev ile v'den başlamak istiyorum. her iki tarafta haklı ama bir kadın kocam beni sikmiyor diye iki tane daha 6-7 aylık bebeğine bu kadar uzak ve duygusuz duramaz hangi ırkta, millette ve kültürde olursa olsun. kev'de çocuklar oldu tamam da insan karsını bu kadar ihmal etmez amk.
ian için diyecek bir şey yok elinde olmayan genetik bir şekilde hastaneye düştü. garibim mick'de bunun acısını çekiyor.
carl'la gelince şu an diziye eğlence faktörünü katan o bence. yaptıkları, hareketleri, kızlarla tavrı bence tam olmuş.
deb ise "amerikan tarzı kezban" olarak nitelenebilir ama bu da ergenlikten muhtemelen.
sammi ise fiona'nın evle fazla ilgilenmemesinden sonra bildiğin eve çöktü ve franki vurma sahnesinde bildiğin "deli" olduğunu göstermiştir.
lip'in burs olayını niye amanda'ya söylemediğini ve bu bölüm amanda'yı niye göremediğimizi fazlasıyla merak ediyorum.
gus & fiona evliliğine gelince. kesinlikle birbirine uymayan iki kişinin evliliğidir. jimmy gelmeden önce zaten inceden bir bitirme hissiyatını ortaya atmışlardır ama ne olduysa jimmy piyasaya çıkınca bu unutuldu. jimmy'e gelince, 5. sezon başladığından beri ne zaman girecek diziye diye bekleyip durduk ama iki bölümde tekrar postalandı gibi ve her gün fiona'ya 100 dolar bahşiş bırakan kızın, gelip jimmy'i gömmesi ayrı bir sinir bozucu olay. fiona'yla adeta karı koca gibi yaşadılar fiona çalışırken jimmy yemekler yaptı, çocuklar ilgilendi ve o eve adeta adapte oldu. sok bakalım o eve gus'ı iki gün baş edebiliyor mu. şahsi düşüncem jimmy bu kadar çabuk pes edip gitmez bence fırsatını bulunca yine geri dönecektir.
son olarak sheila naptı, karen'da durum ne, mandy napıyor, bunlar merak konusu benim için. frank'e gelince yine durgun anlarını yaşıyor ilerde olaylar olaylar yapacak kesin.
efsane olmuş dizidir.
neyse biz amerika versiyonuna dönelim.
olaya kev ile v'den başlamak istiyorum. her iki tarafta haklı ama bir kadın kocam beni sikmiyor diye iki tane daha 6-7 aylık bebeğine bu kadar uzak ve duygusuz duramaz hangi ırkta, millette ve kültürde olursa olsun. kev'de çocuklar oldu tamam da insan karsını bu kadar ihmal etmez amk.
ian için diyecek bir şey yok elinde olmayan genetik bir şekilde hastaneye düştü. garibim mick'de bunun acısını çekiyor.
carl'la gelince şu an diziye eğlence faktörünü katan o bence. yaptıkları, hareketleri, kızlarla tavrı bence tam olmuş.
deb ise "amerikan tarzı kezban" olarak nitelenebilir ama bu da ergenlikten muhtemelen.
sammi ise fiona'nın evle fazla ilgilenmemesinden sonra bildiğin eve çöktü ve franki vurma sahnesinde bildiğin "deli" olduğunu göstermiştir.
lip'in burs olayını niye amanda'ya söylemediğini ve bu bölüm amanda'yı niye göremediğimizi fazlasıyla merak ediyorum.
gus & fiona evliliğine gelince. kesinlikle birbirine uymayan iki kişinin evliliğidir. jimmy gelmeden önce zaten inceden bir bitirme hissiyatını ortaya atmışlardır ama ne olduysa jimmy piyasaya çıkınca bu unutuldu. jimmy'e gelince, 5. sezon başladığından beri ne zaman girecek diziye diye bekleyip durduk ama iki bölümde tekrar postalandı gibi ve her gün fiona'ya 100 dolar bahşiş bırakan kızın, gelip jimmy'i gömmesi ayrı bir sinir bozucu olay. fiona'yla adeta karı koca gibi yaşadılar fiona çalışırken jimmy yemekler yaptı, çocuklar ilgilendi ve o eve adeta adapte oldu. sok bakalım o eve gus'ı iki gün baş edebiliyor mu. şahsi düşüncem jimmy bu kadar çabuk pes edip gitmez bence fırsatını bulunca yine geri dönecektir.
son olarak sheila naptı, karen'da durum ne, mandy napıyor, bunlar merak konusu benim için. frank'e gelince yine durgun anlarını yaşıyor ilerde olaylar olaylar yapacak kesin.
efsane olmuş dizidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar