bugün

sendeanlat

çoğu kendini bilmez abartı demiş bu kadarı da olmaz demiş. dün gece okurken çok sinirlendim kendimi tutamadım uzun zamandır giriş yapmadığım sözlüğe sırf bu entryi girmek için giriş yaptım size belki de şu an en uzun entrymi gireceğim.
taciz olayı ile ilk tanıştığım zaman 6 yaşındaydım benden 4 yaş büyük erkek kuzenim babaannemin odasına oyun oynayacağız diye çağırdı beni sonra yatağa yattık benim iç çamaşırımı çıkarıp penisiyle popomun içine sokup çıkardı. o zamanlar küçük olduğum için bunun yanlış bir şey olduğunu anlamadım ve su an anlatmadığım gibi hiç kimseye anlatamadım.
Aradan birkaç sene geçti yaşım 10 falan oldu bu sefer de başka bir kuzenim oyun oynicaz bahanesi ile sürekli daha oluşmamış göğüslerimi elliyor ama o zamanlar da bana öyle geliyordur düşüncesi ile yine susuyordum. yaşım iyice büyüdü ve asıl büyüyünce bende taciz olayları baş gösterdi. bakıldığı zaman çirkin bir kız olmamakla beraber çok da güzel bir kız değilim sadece çok bakımlı ve gösterişliyim. yine öyle dönemlerimde hatta en güzel dönemim diyebilirim 13 yaşındayken ailecek görüştüğümüz sosyal bilgiler öğretmenim vardı beni hep diğer öğrencilerden ayrı tutardı okulda kızı gibi görürdü beni ondan dolayi da bana kolay kolay hiçbir erkek yanaşamazdı. onu gerçekten çok severdim ta ki o da gerçek niyetini gösterene kadar.
bir gün okul çıkışı bir yerlere gidelim diyip beni dere kenarı bir yere götürdü o zamanlar ergenligimden dolayi psikolojim çok bozuktu en başta konduramadim yanlış bir şey olduğunu düşünemedim seneler geçince anladım. yanımda bira içti bana da içer misin diye sordu yaşım daha çok küçük olduğu için almadım tabi. yine o gün sarılma bahanesi ile göğüslerimi elledigini hissettim rahatsız oldum kalkalim dedim kalktım ondan o gün nefret ettim ama kimseye anlatamazdim sonuçta aile dostumuz. babam gözü kapalı güveniyor. seneler sonra duydum ki dedikodu çıkmış ben ondan hamile kalmışım falan filan. direk yaftalanan yine ben.
yaşım iyice büyüdü 17-18 oldum sokakta yediğim sözlü tacizin takip edilmelerin haddi hesabı yok zaten onlardan bahsetmiyorum bile.
otobüste ellendiğimi farkettiğim anda bağırdığımda sen de yanaşma o zaman cümlelerini bile duydu bu kulaklar dostlarım. iğrenç bel altı bir laf atan adama küfür ettim diye köpeğini üzerime salanı gördü bu gözler. yanımdan geçen uzun sakallı 60 70 yaş arası dedenin çektiği oh u da duydum.
ama en son yaşadığım olay benim o günden sonra psikolojimi tamamen bozdu.
akşam 6 sularında eve giderken sokağa girdiğimde arkamdan hızlı hızlı birinin geldiğini farkettim çok keskin bi yokuş vardı onu iniyordum ben de acelesi vardır diye düşünüp kenara cekilmemle kalçamı avuçlayıp beni yere yatırmaya çalışması bir oldu ben tabi susmadım çığlık patlattım orospu çocuğu diye bağırdım ama beni yere yatırmaya kalkarken yüzünü gördüm bugün görsem hatırlarım yine kır saçlı...
o günden sonra gündüz vakti erkek arkadaşımla dolaşırken bile yanımdan hızlıca biri geçse korkup arkama bakıyorum o konuda tam bir paranoyak oldum.
Bu şekilde işte sevgili karşı cinslerim hem cinslerim bunlar sadece bir kısmıydı ben özgecan kadar şanssız değildim hep bir şekilde kurtuldum. eve gelen elektrikcinin tacizi kuryenin gözle tacizi neler neler yaşıyoruz her gün. çok güzel ya da açık giyinmen farketmiyor işte bunu anlayın istiyorum. hepimiz yapmışızdır sokakta bir tehlike hissettiğimizde alo baba sokağın başına doğru geliyorum orda mısın demisizdir. hepimiz akşam vakti çalan kapıyı ben bakarım babacim diye acmisizdir hepimiz o iğrenç yaşlı amcalarin cinsel sözlü tacizlerine maruz kalmisizdir sokaktaki milyonlardan bahsetmiyorum bile. Tüm bunlara rağmen bir de 2 sene beraber olduğum erkek arkadaşımdan dayak yedim sözlü olarak işittiğim hakaret de cabasi. Bugüne kadar hep sustuk bastirildik ama artık yeter. daha kaç can gidecek? babanız annenize vurduğunda ne hissediyorsunuz? ya da gidip annenize bir sorun bakalım bugüne kadar o bu yaşında bile sokakta neler yaşıyor? tahrik yok dostlarım. Bu ülkede eşek at ördek damacana bank ve ayakkabı siken adamlar var. Ne tahriği ne açığı ne kapalısı biz Türkiye Cumhuriyeti ndeki kadınlar genel olarak çok acı çekiyoruz öyle bir hale geldi ki bu ülke bugün evden çıksan ne şekilde öldürülecegin belli değil acaba yakılıp nehire mi atilirsin yoksa kesilip bavula mi koyulursun meçhul.
Bugüne kadar bunları yaşayıp hala hayatta kalabilmenin büyük bir şans olduğunu bilmiyordum sayende gördüm özgecan ama ben keşke bunu gormeseydim de sen de benim kadar şanslı olup hayatta kalabilseydin. huzur içinde uyu...