bugün

abdullah tancan

EPDK Kurul Eski Üyesi, TEDAŞ Eski Genel Müdür Yardımcısı, Başkent EDAŞ Eski Genel Müdür Yardımcısı, TEDAŞ Gaziantep Eski il Müdürü..

Haziran'da yapılacak olan genel seçimler için EPDK Üyeliğinden istifa ederek Ak Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı oldu.

Kısa Özgeçmişi:
1966 yılında Gaziantep'te doğan Abdullah Tancan 1987 yılında 9 Eylül Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümünden elektronik mühendisi olarak mezun oldu.

1987 yılında PTT Genel Müdürlüğü Ankara Telefon Başmüdürlüğünde mühendis olarak göreve başladı. 1988 yılından itibaren Gaziantep PTT Başmüdürlüğünde mühendis, Telefon Müdür Yardımcılığı ve Telefon Müdürlüğü, 1997 yılından itibaren TEDAŞ Gaziantep Müessese Müdürlüğünde Planlama Etüt ve Proje, Müşteriler, Müessese Müdürlüğü ve Yönetim Komitesi Başkanlığı, 2004 yılından itibaren Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcılığı, 2008 yılından itibaren TEDAŞ Genel Müdürlüğünde Genel Müdür Yardımcılığı ve bu görevi sırasında Avrupa Yatırım ve Dünya Bankası kredileriyle gerçekleştirilen “Türkiye Elektrik Dağıtım Şebekeleri Rehabilitasyon Projesi” Proje Uygulama Birimi Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Web Sitesi: http://www.abdullahtancan.com