bugün
- pakistan3
- hindistan3
- dünya7
- fas6
- 2026 dünya kupası22
- futbol15
- düşün ki o bunu okuyor17
- anın fotoğrafı2
- japonya4
- guyana4
- karadeniz ağaçlarından yapılan kağıt2
- velvet13
- bosna hersek3
- moğolistan2
- ekonomi3
- sözlük kızlarının vücutları15
- cezayir2
- chp'li 17 belediye başkanının akp'ye geçmesi14
- falıma bakmak isteyen var mı24
- ingiliz şapkası takmıyor diye türkleri asmak10
- gülüm diyen kız10
- kadınları cinsel obje olarak gören erkek6
- kuzenin içine boşalmak14
- yılmaz güney12
- bir insana inanmak2
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı6
- çekya3
- ona bir şey söyle10
- arnavutluk2
- hızlı para kazanmanın yolları4
- fakirin sevmesi hak mıdır6
- avustralya2
- kolu kıllı kız3
- her şeye saygı duyulması gerekir6
- üşengeçlikten 1 ay banyo yapmamak6
- dolandırılan insanların genel özellikleri9
- türk moğol kardeştir3
- arap gibi giyinerek sevap kazandığını sanan tip10
- kafirlerin dünyaya kazandırdıkları8
- aşk her şeyi affeder mi4
- gün gelecek dün olacak5
- okullarda zorunlu din dersi meselesi5
- kılıçdaroğlu cemaati4
- eskiden sevilen kızı görünce gelen mide bulantısı4
- kemal kılıçdaroğlu18
- iveco daily3
- meslek lisesi vs imam hatip lisesi7
- ahududu2
- insanın bilebilen bir varlık olması4
- anın görüntüsü18
az evvel şok üstüne şok yaşayan yazar.
sözlük, biri bana akıl versin lan. yemek yedik demin. yemek bitti dışarı çıktık. 3 kız var. üçü de şirkette çalışanlar kızlar. birinin adı sibel. odinhan gibi bi kız. yaktım sigarayı dayadım arabanın kaportasına götümü güneşleniyorum. hem götümü, hem de seksi bedenimi ısıtıyorum. o ara sibel şaha kalkarak yanıma doğru geldi. kuki ateşini alabilir miyim dedi. eskiden olsa kazağımı sıyırıp kolumu uzatırım, al ateş derim ama şimdi efendi takıldığım için çakmak çıkardım cebimden.
yaktım çakmağı.
sözlük, iki eliyle elimi tuttu lan kız. ortada rüzgar da yok. öyle hoşuma gitti ki masus söndürdüm çakmağı. kız elimi tutmaya devam ediyor. tekrar çaktım yine yanmadı. biliyordum yanmayacağını, yalandan yere çaktım çünkü. kız hala elimi tutuyor. hani kesme şeker uzatılan at gibi ağzını büzüştürmüş bekliyor kız. lan boşalacam nerdeyse, yine yaktım yine yanmadı. bana baktı kız, sağ eliyle bebeğin gazını çıkarırmış gibi elime vurdu; '' bırak ben yakayım '' dedi. yok dedim, az sabret gelecek dedim. ne gelecek dedi. şeyy ateş gelecek dedim, ateş dedim ve hoopp bi çaktım ohşşşş.
geldi lan.
olay tamamlandı sözlük. güldü kız. bu ne demek biri anlatsın lütfen. '' saat 18:30 da beni bekle sevişelim mi demek? ''
bu kız neden elimi tuttu ? hem de iki eliyle? sözlük sanırım güzel bi anı çıkacak. akşam sevişcem sanırım. ya da başka bir şey var.
lan ne var amk.
edit: bu son cümleyi hilmi'ye söylemiştim. beni çağıyo göt. onu da buraya yazmışım. kafa kalmadı amk.
sözlük, biri bana akıl versin lan. yemek yedik demin. yemek bitti dışarı çıktık. 3 kız var. üçü de şirkette çalışanlar kızlar. birinin adı sibel. odinhan gibi bi kız. yaktım sigarayı dayadım arabanın kaportasına götümü güneşleniyorum. hem götümü, hem de seksi bedenimi ısıtıyorum. o ara sibel şaha kalkarak yanıma doğru geldi. kuki ateşini alabilir miyim dedi. eskiden olsa kazağımı sıyırıp kolumu uzatırım, al ateş derim ama şimdi efendi takıldığım için çakmak çıkardım cebimden.
yaktım çakmağı.
sözlük, iki eliyle elimi tuttu lan kız. ortada rüzgar da yok. öyle hoşuma gitti ki masus söndürdüm çakmağı. kız elimi tutmaya devam ediyor. tekrar çaktım yine yanmadı. biliyordum yanmayacağını, yalandan yere çaktım çünkü. kız hala elimi tutuyor. hani kesme şeker uzatılan at gibi ağzını büzüştürmüş bekliyor kız. lan boşalacam nerdeyse, yine yaktım yine yanmadı. bana baktı kız, sağ eliyle bebeğin gazını çıkarırmış gibi elime vurdu; '' bırak ben yakayım '' dedi. yok dedim, az sabret gelecek dedim. ne gelecek dedi. şeyy ateş gelecek dedim, ateş dedim ve hoopp bi çaktım ohşşşş.
geldi lan.
olay tamamlandı sözlük. güldü kız. bu ne demek biri anlatsın lütfen. '' saat 18:30 da beni bekle sevişelim mi demek? ''
bu kız neden elimi tuttu ? hem de iki eliyle? sözlük sanırım güzel bi anı çıkacak. akşam sevişcem sanırım. ya da başka bir şey var.
lan ne var amk.
edit: bu son cümleyi hilmi'ye söylemiştim. beni çağıyo göt. onu da buraya yazmışım. kafa kalmadı amk.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar