bugün

kardeş katli vaciptir

insanların, lafa gelince pek düşkün ayaklarına yattıkları dinlerinin en temel kurallarını bile, işlerine gelmediğinde nasıl hiçe saydıklarını gösteren uygulamadır.

bunu hem kardeş katli yapanlar, hem de destekleyenler için söylüyorum...

yahu kuran'da bir kişiyi haksız yere öldürmenin tüm insanları öldürmek gibi olduğu yazmıyor mu? yazıyor. peki "efendim belki büyüyünce isyan çıkarır" diye bebeklerin öldürülmesini haklı gösteren bir ayet var mı? yok!... öyleyse bu neyin tartışmasıdır?

ne yani? masum bebekleri öldürmek gibi bir vahşet için ruhsat vermek allah'ın aklına gelmemiş de malum kanunnameye destek çıkan din adamları mı "eksikliği"(!) tamamlamış? "allah'ın akıl edemediği için eksik bıraktığını biz tamamlayalım" hesabı!... bu küfür ve allah'a iftira değilse nedir?

her ne gerekçeyle olursa olsun, bu vahşete destek çıkanlar kendi dinlerine hakaret eden alçaklardır. bir de hiç utanmadan ateistleri dine hakaret etmekle suçlarlar! ey reziller, sizler gibi şeytanlar varken ateistlere ne hacet?

not-1: kanunnamede "vaciptir" denmez, "din adamlarının ekserisi de uygun görmüştür" denir. arada fark var. doğruya sadakat adına düzelteyim dedim...

not-2: diğer taraftan kanunnamedeki "din adamlarının ekserisi de uygun görmüştür" ifadesi açık bir yalan ve din büyüklerine iftiradır. 4 mezhep imamı ve diğer büyükler asla böyle bir uygulamayı desteklememiştir. fakat kendi kapılarında besledikleri "alimler"(!) uygun görmüş olabilir, ona bir şey diyemem.