bugün

emre belözoğlu

bu adamın küfür etmesinden daha çok bunu savunanların bu derece savunmak için kendini zorlaması, kıvırması, ciddi ciddi yazmaları daha kötüdür.

erdemli olmak lazım.

iki hafta'da olan iki olay: hemen hemen aynı tartışmaların olduğu.

Gökhan töre fuck off dediği için kırmızı kart gördü, 3 maç ceza aldı. ardından emre belözoğlu fuck off dediği için kırmızı kart görmedi ve takımı maçı kazandı. ceza alıp almayacağı ise belli değil. bunca olaydan sonra değişebilir durum tabi.

Beşiktaşlı bazıları ve bazı spor yorumcuları: 4. hakem Gökhan'ı tahrik etti diye savunma yaptılar. fenerliler: "siktirin lan, bahane uydurmayın" dediler.

bugün: slaven biliç Emre'yi tahrik etti diye savunma yapıyorlar.

dün Gökhan fuck off dedi kırmızı kartı haklı diyen fenerliler bugün adam zaten türk değil, adam zaten hakeme etmemiş gibi savunmalara girmiş. Emre'yi savunmak için yazılı futbol kurallarını, ahlaki değerleri bile hiç'e sayacak kadar düşmüşler.

dün Gökhan'ın iddia edilen silah dayamaları, iddia edilen kavgaları ortada görüntü bile yok tamamen iddia iken Gökhan küfür edince dünyanın en şerefsiz insanı gibi öne süren fenerliler bugün Emre'nin geçmişi tertemiz gibi konuşmalara girişmişler.

dün "Gökhan küfür etmiş"ten ötesini göremeyenler bugün avrupayı fersah fersah dolaşıp fuck off'un hangi kesimlerde küfür sayıldığının haritasını çıkaracak kadar araştırmaya girmişler.