reşat çalışlar

diger yazarlara faideli bilgi olmasi acisindan -aksi taktirde siliniyor- cok önemli bilgiler sunacagim insan. kendisinin piyasadaki resimleri kendisine ait degildir. ayrica türkiye'de ikamet etmiyor olup, ispanya'da complutense üniversitesi'nde fransiz filolojisi okumaktadir. cok bahsettigi orhan pamuk'u aslinda tanimaz; fakat fethullah gülen'le olan yakin dostluguna sahit olmuslugum, nur evlerinde agirlanmisligim -hem de kiz halimle- vardir. bu arada nur evleri süper, herkese tavsiye ederim. kitabinin arka kapagini cem yilmaz'a yazdirmis olsa da, cem yilmaz'i kati suretle tanimaz. o yazi da ayrica tirtiktir!! cem yilmaz bu yüzden kendisine dava acmistir ve sok bir aciklama daha yapacagim: cem yilmaz son satin aldigi ferrarisini bu davadan kazandigi tazminatla almistir. bu bakimdan resat calislar ayrica cok zengin bir insandir, tek tasimi kendim almak istiyorum diye tutturmama ragmen 12 kiratlik bir elmas yüzükle kapimi calmistir.
babasi oral calislar'in tersine geyikci sol liberal olarak kendini tanimlamasina ragmen, kesinlikle bir eylem adamidir. babasi bile onun solculugundan cekinmektedir.
kendisinin anlattigina göre, internet ortamindan sürekli olarak kari kiz kaldirmasi kesinlikle yalandir. kaldirdigi tek kari kiz sahsimdir. diger hatunlarin bu konudaki sözlerine inanmak aptalliktir ve o kari kizlara bu münasebetle sesleniyorum: kahpelik yapmayin!
resat calislar'i ayrica 80lerde sürekli kari kiz kaldiran ve arabasi altinda, hep eglenen züppe genclerin olusturdugu filmlerden cikma bir karakter sananlara da birkac kelime diyecegim vardir. resat calislar araba degil, ucak kullanir.