bugün

aldatan kız arkadaşını yakalayan apaçi

o kız o mala, o öküze çok bile. e tamam kızın yaptığı da yenir yutulur bir şey değil tabi de, kızım senin ne işin var böyle bir barzoyla. adam çat çat çakıyor tokadı, kız yüzünü kapatıyor. ha bir de, kız aldatmış, ama bu videoyu çekip de internete koyan sığıra ne demeli.

--spoiler--
sen beni aldatıciiin, ben de hiçbir şey yapmiciiiim. la bir de kadınlara tokat vurulmaz diyola, ama aldatırsa, benim boynuzum çıkarsa ahanda böyle çakıciiin, senin helalin olacağım deyip aldatırsa ikinciyi çakıciiin...
--spoiler--

senin adamlığını silkeyim ben amk barzosu. kız aldatmış, sen de video çekip sosyal medyaya koyarak kızı rezil etmişsin. aldatmışsa kızın yanında daha ne işin var a mal. bas tekmeyi yürü git allahın davarı seni. kıza da zerre kadar üzülmedim açıkçası. o değil de kızın altındaki pijama mı la?

erkek kafasıyla düşünenlere göre erkek haklı sadece. peki kız? her ne kadar haksız da olsa, böyle bir video çekip bunu internette yayınlamak sizin o "delikanlılığıza" ne kadar sığıyor? aynısı sizin başınıza gelirse herhalde böyle şeyler yapmaktan çekinmeyeceksiniz.