bugün

serviste uyumak

karganin henuz bir bok yemedigi saatte kalkmanin vermis oldugu psikolojik enerji kaybi nedeniyle binilen serviste goz kapaklarini dinlendirmektir, yaninda muzik varsa tadindan yenmez. en arkada, en solda, cantayi koseye koyup iki koltukluk yere capraz yayilmaktir.
ta ki venom'un rifflerine dalip kendini baska bir boyutta hissettigin, uykunun en tatli en mukemmel yerinde ondeki hayvanoglu hayvanin sesli osuruguyla uyanana kadar. keskin bir koku kaplar ortaligi. gozler acildiginda bir de bakarsiniz ki ilk oturuldugunda bom bos olan arka besli koltukta simdi iki kiz size bakip gulmektedir. belli ki onlar da almis kokuyu, farkedilmeyecek gibi degil efendim..

fakat farkedilen yanlis bir sey var, osuran ben degilim ki.. gel de anlat bunu kizlara*. bir seyler fisildanir aralarinda, merak edilmez. ondeki hayvanoglu hayvanin kendi sesli osuruguna uyanmadigina mi yanarsiniz, les gibi osurugun uzerinize kalmasina mi, yoksa tek umudunuz olan minik servis sekerlemesinin pic olmasina mi? ha sorarim size hangisine? * *