bugün

yiğit bulut

okuyucularına salak muamelesi yaptığını düşündüğüm kişidir. arada bir yazaroku dan denk getirip okurum. aynı serdar ortaç ın çevirip çevirip benzer melodilerden şarkı türetmesi gibi sürekli aynı konuyu işlemekten sıkılmamaktadır.

şimdi size yazdıklarını özetliyorum ki bundan sonra okumak için zaman harcamayın, vaktinizi daha faydalı işler için harcayın.

1. halkın seçtiği cumhurbaşkanı sayesinde her dediğini yaptıran yerleşik düzen gücünü yitirdi. böyle bir cumhurbaşkanı olduğu için ne kadar şanlısıyız. bir de başkanlık gelirse var ya üf, tadından yenmez.

2. Atatürk bir şeyler yapmaya çalıştı ama işte yaptığı anca bu kadar. ondan sonra gelenler iyice memleketin içine etti. geçmiş yıllardan bir sürü örnekler, örnekler, bu kadar örnek yetmez biraz daha örnekler.

3. dünya artık batının yönetiminden çıkıyor, bundan sonra doğu bloku yönetecek. bu yeni yönetim türk-rus, türk-islam, türk-hint veya türk-çin bloğu tarafından olacak. buna aslında bende inanmıyorum ama yerseniz işte.

4. türkiye kendi özel eğitim sistemi, kendi üretim yönetimi v.s. çeşitli alengirli işlere girerek büyümesini katlayacak, kimse tutamayacak. tellioğullarında ki küçük enişte var ya, aha o Türkiye yi temsil ediyor. tutmayın küçük enişteyi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar