bugün
- anne pizzası10
- en gıcık olunan şoför tipleri12
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- nevşehir merkezli sahte mehdi operasyonu4
- dinci ve müslüman kavramları4
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- dilim ekmek pizzası3
- popkek yiyen erkeğin namusu4
- bencillik3
- stonehengede kimsenin farketmediği tasarım hatası3
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı22
- trileçe7
- giysi fiyatlarının uçması8
- gece yürürken yanınızdan geçen gizemli siyah araba2
- putin türkmüş11
- diyanet'in japonya da ne işi var6
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak4
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- anın görüntüsü32
- türk vatandaşları türktür9
- en sağ şeritteyken sola dönmeye çalışan şoför2
- plotonik aşkınızın fotosuna bakarak ne yaptınız2
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler7
- true'nin libidosu neden yüksek7
- ismet gürbüz10
- her şeyi hatırlayan insan4
- osuruktan şiirler41
- true'nin acile kaldırılması9
- tulumba tatlısı8
- laz böreği3
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- kendine sarılmak2
- seri gizli artı oy veren melek8
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- ismedin siyasi yorum yapmaması2
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
- türkiyeli olmak4
- ilk öpüştüğüm kız6
- tek adam4
- sonsuza kadar yaşamak3
- mahalle kültürünün yok olması4
- adana kebap10
- ince memed4
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- devlet eliyle eğitim zorunluluğu3
- ben geldim kerkenezler18
- claudian clouds22
- patlayan şekerli matcha2
kimin kime aşık olacağı son anda -kısa bir süre için de olsa- merak uyandırabilir.
---spoiler---
zira tam, eski aşklarına dönecekleri kanaati uyandıracak gibiyken, son anda tahminlerimize uyan kişilere aşık olurlar.
---spoiler---
bu filmi izlerken filmin bana sürekli ''önüme gelenle yatarım.''dediğini hissettim.cameron diaz mesela(filmdeki adını şimdi hatırlayamadım) yeni bir çevrede yeni bir ev alıyor. yepyeni bu ortamında kapısını çalan ilk erkekle yatıyor. höh be ablam, az dur. aids'i var, hepatit'i var, bir sürü hastalık var. eli yüzü düzgün, yakışıklı olması bu tür hastalıklara yakalanmayacağı anlamına mı geliyor ?
''ilk defa tanıştığın bir erkekle öpüşmek ne güzelmiş''mişmiş diyor ablamız.( kastettiğim cameron diaz değil, filmde canlandırdığı karakter) hani seks, doğal bir ihtiyaçtır, yemek içmek gibi bir güdüdür denir ya.bir yemeği yemeden önce kontrol edersin değil mi?görüntüsü nasıl, kokusu nasıl, sağlıklı mıdır, hijyenik ortamlarda mı yapılmış falan filan. yemek içmek gibi normal saydığın sekste neden bu tür kontroller yapmıyorsun, direkt..tövbe yarabbim.
ha bunun dışında çıtır çerez bir film işte.
bu arada, cameron diaz'ın yüzünde ciddi ciddi kırışıklıklar gördüm. artık yaşlanmış.
---spoiler---
zira tam, eski aşklarına dönecekleri kanaati uyandıracak gibiyken, son anda tahminlerimize uyan kişilere aşık olurlar.
---spoiler---
bu filmi izlerken filmin bana sürekli ''önüme gelenle yatarım.''dediğini hissettim.cameron diaz mesela(filmdeki adını şimdi hatırlayamadım) yeni bir çevrede yeni bir ev alıyor. yepyeni bu ortamında kapısını çalan ilk erkekle yatıyor. höh be ablam, az dur. aids'i var, hepatit'i var, bir sürü hastalık var. eli yüzü düzgün, yakışıklı olması bu tür hastalıklara yakalanmayacağı anlamına mı geliyor ?
''ilk defa tanıştığın bir erkekle öpüşmek ne güzelmiş''mişmiş diyor ablamız.( kastettiğim cameron diaz değil, filmde canlandırdığı karakter) hani seks, doğal bir ihtiyaçtır, yemek içmek gibi bir güdüdür denir ya.bir yemeği yemeden önce kontrol edersin değil mi?görüntüsü nasıl, kokusu nasıl, sağlıklı mıdır, hijyenik ortamlarda mı yapılmış falan filan. yemek içmek gibi normal saydığın sekste neden bu tür kontroller yapmıyorsun, direkt..tövbe yarabbim.
ha bunun dışında çıtır çerez bir film işte.
bu arada, cameron diaz'ın yüzünde ciddi ciddi kırışıklıklar gördüm. artık yaşlanmış.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar