bugün

fatih terim

hala dangalakça savunulan başarısız kişi. not gs.liyim. zamanında işler çok iyi giderken "ben mazeret kabul etmiyorum, şanssızlığa inanmıyorum, daha çok çalışıp o golü yapacaksın, daha iyi vuracaksın ki direğe çarpmayacak, o yüzden şanssızlığa sığınmayı kabul etmiyorum" deme artistliği yaparken, bugün utanmadan rüzgar müzgar demiştir. 5+2 ile 75 trilyonu indiren bu abimiz zaten geçen kış asıl niyetinin para olduğunu göstermişti. 2 sezon önce onca atıp tuttuğu ttf'ye kapağı atmıştır, neticesinde 9 hafta ceza ile şampiyonluğu bile zora sokmuşken, şimdilerde gs.yi yıkmak için herşeyi yapan ikyüzlü tüpçünün yanındadır ve mesuttur. valla sıktın f.terim. yandaşlığını, enteresan gidişlerini, isteyince gelişlerini, isviçre maçını, kadro seçimlerini, kayırdığın adamları vs. bir sürü defonu çekmek zorunda mıyız ebediyyen. göt kadar ülkeden 3 yemişsin, senin gibi politik yandaşlığının gereği sırtı sağlam biri değil de yerinde başka biri olsa yarın sabah kovulurdu. sen bu akp ve rte'ye yanaştığın, o türlü işlere girdiğin anda bitirdin kendini. inşallah 2 maç daha kaybedersin de yerine heyecanlı, mütevazi ve idealist yeni biri gelir bu şımarıkların başına. ama yeni öğrendim bir yıl içinde şutlanırsan da 15 milyon avroyu tazminat olarak indirecekmişsin. yakışır.
© copyright 2005 - 2026