bugün
- nasıl birisiniz9
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz7
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler4
- kız kardeşlerim5
- üniversiteye gitme nedeni3
- napıyorsunuz9
- iyi niyetli olmak3
- sevdiğiniz kişinin sakızını çiğner misiniz5
- sözlük gıybeti12
- kronik işsiz3
- hangi tatlısınız10
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi7
- 5 ekim 20264
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi3
- hoşlanılan kızın naber lan ezik diye mesaj atması3
- gece açlığı2
- yazarların feyk nick sayısı3
- ok mesajına cevap veren erkek6
- trip atmak3
- gunluklerim aylik olmus11
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- futbol20
- uefa uluslar ligi14
- geceye bir tespit bırak5
- arkadaşlar naber ya8
- çok kötüyüm arkadaşlar4
- fatma betül sayan kaya44
- pazartesi6
- adana osmaniye depremleri ve uzman uyarısı3
- psycho killer2
- akp seçmeni16
- yazarların kötü alışkanlıkları4
- the merich7
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- anın görüntüsü20
- brezilya2
- 4 ekim 2026 hollanda sırbistan maçı4
- mesajlaşırken btw yazmak9
- iyi geceler2
- yazarların güncel flört listesi7
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
- sözlük yazarlarının pudingleri5
- arkadaşlar ben sapık mıyım3
- tabilanmanyak2
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- allah5
- hangi aktörle aynı filmde oynamak isterdiniz8
- şiiri ayak kokan kadın2
- yıllar önce girdiğiniz entrynin oylanması4
son çare olarak görülmemesi gereken ilaçlardır. sadece uyumanıza neden olurlar. uyuyun ki aptal saptal şeyler yapmayın diye.
o nedenle aslında bana göre, sadece ama sadece intihara teşebbüs edebilecek noktaya gelmiş ya da birilerine zarar verebilecek noktaya gelmiş ve rehabilitasyon görmesi gereken insanlar kullanmalı.
yok sevgilim terketti tak bir tane, işsizim tak bir tane, ailemle kavga ettim tak bir tane, şişmanladım tak bir tane, mutsuz muyum ne tak bir tane.
bu hayat o kadar kolay değil arkadaş. tamam gelirken kimse sana fikrini sormadı ama şu dünyaya geldiysen çekeceksin tüm dertleri.
hayatında hiç antidepresan kullanmamış biri olarak şöyle söleyeyim;
hayatımda benim yeter dediğim anlar oldu. hatta çok yakın bir tarihte gece yatağıma yattığımda "Allah'ım ne olur al canımı." dedim. çünkü zor dönemlerden geçiyordum. ve beş ltı olay üst üste gelmişti. he intiharı düşünen biri miyim değilim. işin kolayına kaçıp Allah'tan istedim. Ama noldu? sabah kalktım. Ve yeni bir güne gözlerimi açtım.
inanın çözülmeyecek hiçbir şey yok. Zorlanıyorsunuz. Bekliyorsunuz. Pes ettiğiniz zamanlar da oluyor ama geçiyor tek tek. Geçer zaten. He derseniz ki, kalbimdeki izleri ne olacak? O hiç geçmez. Ama zaten insan olmak bunlarla baş etmek değil mi allasen?
Antidepresan al, paso uyursun, kendini yemeye vurursun. deli gibi kilo alırsın. haplarla yaşayan mutlu bir insan olursun.
Ama nereye kadar ki? Kendi antidepresanın kendin olmalısın. Bırak olumsuz düşünceleri. Bırak kim niye öyle yapmış veya şu işin niye iyi gitmemiş. Başka bir kapı çıkacak başka türlü mutlu olacaksın.
Yani özetle demem o ki, doktor değilim. kim kullansın kim kullanmasın ahkam kesmiyorum yanlış anlaşılmasın. elbette bazı insanlar kesinlikle kullanmalı eğer doktorları izin veriyorsa.
Ama...
Ufacık can sıkıntısında sarılmayın şu merede. Bırakın, onun vereceği mutluluk, kendinizden gelsin size.
o nedenle aslında bana göre, sadece ama sadece intihara teşebbüs edebilecek noktaya gelmiş ya da birilerine zarar verebilecek noktaya gelmiş ve rehabilitasyon görmesi gereken insanlar kullanmalı.
yok sevgilim terketti tak bir tane, işsizim tak bir tane, ailemle kavga ettim tak bir tane, şişmanladım tak bir tane, mutsuz muyum ne tak bir tane.
bu hayat o kadar kolay değil arkadaş. tamam gelirken kimse sana fikrini sormadı ama şu dünyaya geldiysen çekeceksin tüm dertleri.
hayatında hiç antidepresan kullanmamış biri olarak şöyle söleyeyim;
hayatımda benim yeter dediğim anlar oldu. hatta çok yakın bir tarihte gece yatağıma yattığımda "Allah'ım ne olur al canımı." dedim. çünkü zor dönemlerden geçiyordum. ve beş ltı olay üst üste gelmişti. he intiharı düşünen biri miyim değilim. işin kolayına kaçıp Allah'tan istedim. Ama noldu? sabah kalktım. Ve yeni bir güne gözlerimi açtım.
inanın çözülmeyecek hiçbir şey yok. Zorlanıyorsunuz. Bekliyorsunuz. Pes ettiğiniz zamanlar da oluyor ama geçiyor tek tek. Geçer zaten. He derseniz ki, kalbimdeki izleri ne olacak? O hiç geçmez. Ama zaten insan olmak bunlarla baş etmek değil mi allasen?
Antidepresan al, paso uyursun, kendini yemeye vurursun. deli gibi kilo alırsın. haplarla yaşayan mutlu bir insan olursun.
Ama nereye kadar ki? Kendi antidepresanın kendin olmalısın. Bırak olumsuz düşünceleri. Bırak kim niye öyle yapmış veya şu işin niye iyi gitmemiş. Başka bir kapı çıkacak başka türlü mutlu olacaksın.
Yani özetle demem o ki, doktor değilim. kim kullansın kim kullanmasın ahkam kesmiyorum yanlış anlaşılmasın. elbette bazı insanlar kesinlikle kullanmalı eğer doktorları izin veriyorsa.
Ama...
Ufacık can sıkıntısında sarılmayın şu merede. Bırakın, onun vereceği mutluluk, kendinizden gelsin size.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar