bugün
- kanadalı ünlüler9
- sabahları sevilen şeyler8
- iç sıkıntısı7
- trabzonspor'un thomas reis ile anlaşması2
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı14
- tecrübe edilen en korkunç şey7
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- pipinin ortasında kıllar çıkması2
- ana haber bülteni2
- beni kaybettin diyen erkek14
- sabahları nefret edilen şeyler17
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması5
- felsefe mezunu öğretmen olmak4
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- mazotun litresi 101 lira35
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler26
- ekşiye gidiyorum ben10
- arkadaşlar bir şey danışacağım10
- sadece filistin'i önemsemek15
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz16
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek21
- uykusuz kedi ile soba çayı içip dedikodu yapmak3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
- gocu38
- kahve falı bakabilen muhteşem fevkalade yazarlar8
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları34
- sevgiliyi kediye onaylatmak7
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz45
- iblis'in sesini duymak11
- g i l d e d l i l y27
- bir erkeğin wp aile grubuna alınma kriterleri6
- çanakkale kumandanı mustafa kemal paşa7
- arkadaşlar bir şey soracağım13
- öcalan'ın kira vermeden villada oturması12
- israil11
- kürdü sevin10
- anın görüntüsü24
- yazarların fobileri20
- arkadaşlar bakar mısınız16
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması30
- yaşlılığı kabullenemeyen insan10
- sevilen hitap şekilleri3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak30
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı7
- doktor kadın çöpçü erkek evliliği11
- 38 yaşında olup 20 liklere çıtır gözüyle bakmak14
önceden haber değeri olmayan nedense şimdi birden ilgi odağı olan yarı sentetik uyuşturucudur. eminim bonzai'nin tam olarak ne olduğunu bilmeden yorum yapan çok yazar var burada. neden eminim? kabak gibi belli işte amk. o bonzai kullanan çocuklar ya da türevlerinin çoğu varlıksız aile çocukları. peki varlıklı ailelerin çocukları neler kullanıyor biliyor musunuz? onlar uyuşturucu almıyor mu sanıyorsunuz? öyle ya da böyle biri son model arabada birisi de merdiven boşluğunda takılıyor. takılıyor demem yanlış anlaşılmaz umarım. diyecek başka bir şey bulamıyorum. toplumun itelediği kakaladığı ailesinin varsa eğer farketmediği (edemediği) kopeleçler bunlar. bazen yetenekleriniz güzel bir kafanın içinde yok olur gider bazen de iyi bir kafa farkedemediğiniz sizi size anlatır yeniden doğarsınız. bu bazenlerin ipleri sizin elinizdedir. şöyle uzaklaş kendinden bi bak kendine uyuşuyor muyum yoksa yeniden mi doğuyorum diye. düşüşlerde bed triplere kayıyor muyum diye. insan bunları göremiyorsa ileri derecede bağımlıdır. yok görebiliyorsa sadece bağımlıdır.
bonzai türü gereği start ve finiş açısından çok kalitesiz bir kafa yaşatıyor-olabilir-.
yinede size şunu söyleyebilirim; bir insanlığı sigara ile birlikte öldüren gluten değildir. bana biraz glüten verin size kendi bokunuzu yedireyim demiş adam.
bu çocukarı rehabilte edecek konuma gelmeden çözemiyorsan bu sorunu. sadece geçici bir süre kanseri önlemiş olursun. bu ha bonzai olmuş ha sonzai.
bonzai türü gereği start ve finiş açısından çok kalitesiz bir kafa yaşatıyor-olabilir-.
yinede size şunu söyleyebilirim; bir insanlığı sigara ile birlikte öldüren gluten değildir. bana biraz glüten verin size kendi bokunuzu yedireyim demiş adam.
bu çocukarı rehabilte edecek konuma gelmeden çözemiyorsan bu sorunu. sadece geçici bir süre kanseri önlemiş olursun. bu ha bonzai olmuş ha sonzai.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar