bugün
- iş verenlerin aç gözlü olması3
- isim koyarken çocuğunu düşünmeyen aile2
- şu anda ne yapıyorsun13
- takıntılı biri olmak4
- 30 lu yaşlar11
- ayağına kaldırım taşı bağlanan caretta caretta3
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- yaşamak üzerine2
- üstteki yazarın nicki ile akrostiş yaz8
- erkeklerin kadınsılaşması9
- sözlükte altın günü yapmak11
- yeni insanlarla tanışmak istememek6
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı6
- insanların gözlem yapmaması7
- eşek sucuğu16
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan7
- insanın bu hayattaki amacı17
- kız olarak doğmanın muazzam avantajı4
- 24 yaşında erkek 18 yaşında kız ilişkisi4
- trumpın savaşı eline yüzüne bulaştırması4
- kimseyi memnun edememek12
- aşık yorguni10
- üşenirken yapılan saçmalıklar7
- sigara içen erkek karizması3
- şirinevler8
- bir kezonun elinden zehir olsa yemek5
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması12
- maldivler6
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi11
- kızartma yağından sabun yapmak8
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- insanların gözleme yapmaması4
- tuborg kırmızı seven kız4
- flört edinmek7
- dünyanın en güzel omleti5
- biraderleri üst üste koymak7
- kamp yapmayı seven kadın2
- karılara kösnül bakışlar atmak3
- yarın iş olması4
- sosyalleşmekten kaçan insan4
- uludağ sözlüğün cenaze namazı6
- eşe mi pahalı hediye alınır metrese mi sorunsalı6
- ankastre bozukluğu4
- üstteki yazar ne yapıyor5
- allah6
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- 20 li yaşların çabuk geçmesi12
- a milli takıma 15 milyon euro prim verilmesi10
- sedat pekmez bey reyizin dönmüş olması6
- şeytan5
cincinnati masters'ta onunde 2 buyuk engel olan tenisçi.
oncelikle bu gece monfils maci var saat 2'de ardindan bunu geçerse karsisinda murray var bu 2'sini geçtiği halde direkt finalde denilebilir ancak son zamanlarda federer'de buyuk degisim var kesinlikle riske girmiyor. ozellikle backhand kanadında cok buyuk sorun var federer'in, herkes raket buyudu artik miss hit sayisi azaldi diye dusunurken backhand winner sayisinin da oldukça azaldigini gözden kaciriyorlar. zaten defansif bir backhandi vardi derin slicelar kullanarak rakibi baselinea itmeye calisiyordu ancak slicelar eskisi gibi calismiyor ve rakibe atak sansi veriyor. e yas da geldi 33'e cok iyi defans da yapamiyor gec kaliyor ayaklari. bana gore federer son grand slam şampiyonluk sansini bu sene djokovic karsisinda kaybetti. seneye de maksimum yâri final göreceğini düşünüyorum Wimbledon'da.
ek olarak eski günlerden bir tutam fake, ozellikle gulbis'e karsi yapilan fake gerçekten cok onur kirici.
https://www.youtube.com/watch?v=OjwwSWPCL-8
oncelikle bu gece monfils maci var saat 2'de ardindan bunu geçerse karsisinda murray var bu 2'sini geçtiği halde direkt finalde denilebilir ancak son zamanlarda federer'de buyuk degisim var kesinlikle riske girmiyor. ozellikle backhand kanadında cok buyuk sorun var federer'in, herkes raket buyudu artik miss hit sayisi azaldi diye dusunurken backhand winner sayisinin da oldukça azaldigini gözden kaciriyorlar. zaten defansif bir backhandi vardi derin slicelar kullanarak rakibi baselinea itmeye calisiyordu ancak slicelar eskisi gibi calismiyor ve rakibe atak sansi veriyor. e yas da geldi 33'e cok iyi defans da yapamiyor gec kaliyor ayaklari. bana gore federer son grand slam şampiyonluk sansini bu sene djokovic karsisinda kaybetti. seneye de maksimum yâri final göreceğini düşünüyorum Wimbledon'da.
ek olarak eski günlerden bir tutam fake, ozellikle gulbis'e karsi yapilan fake gerçekten cok onur kirici.
https://www.youtube.com/watch?v=OjwwSWPCL-8
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar