edirne tekirdağ kırklareli üçgeni

Haa odun kömür erzak dedin miydi orada duracan arkadaş,
eli kolu tutan gençlerin bile kömür erzak makarna aldığı çoktur, kahveler dolar taşar, gece yarılarına kadar faaldir, sizin sokaklar bir saatten sonra boşalırken buralarda butik şehirler görülür, aylaklık hep,, oohg on dönüm bostan yan gel osman, o erzaklar geldi mi kamyon kamyon kömürler, oy atmadın bari alma ama. Yok, götürülür. Lütfen.

Kömürü alır yine köylüsü mhpye, ilçelisi chpye oy verir, 5-6 kadar ilçe dışında akp belediyesi yoktur.

Bu süpper bir şey değildir elbette. Chp kalesi diye işbu güzelim memleketin bokunu çıkarmaya devam etmektedir, güzelim tekirdağın şehre yakın bir plajı bile yoktur, kaymak asfalt döküp luna park yaptılar, utvletle çocuklar geziyor ara ara, aman ne hizmet. Bir havuz fıskiye gibi bir şey yaptılar, aman ne havalı, kuru açlışmıyor,

Hele hele güzelim chpnin %70lere dayandığı babaeski, sizin belediyecilik anlayışınıza kainat abansın reziller. Öbürgün festival var ama gör tüm yollar kazılı da toprak olmuş, parsel parsel gidilse olmuyor mu, Lüleburgaz aha hala 20sene öncesinden kalma yolları eğri büğrü kaldıırmları, yani bir pehlivanköy vardır minicik bir ilçe akpli eskaza, ara toprak yolları bile taş döşenmiş çimenli parklı, tertemiz,

Chp bu toprakları avantajı olarak kullanacağına giderek daha da çantada keklik muamelesi yapmakta, edirnedeki tüm tarihi yapıları selimiye de dahil neden erdoğan ben yaptım diye çıkabiliyor arkadaş, double yolları, seneye faal olacak hızlı tren, demir yolları.

ideolojik eğilimleri ne yazık ki tembel belediyecilerin yüzsüZlüğüne dönmüştür. Ama haberler iyi izmir mizmir düştüğünde bile en az daha 20sene chpnin kalesi güzide vatanım. Memleketim.