bugün

under the skin

izlediğim en garip filmlerden biridir heralde Under the Skin.Filmi izlemeden önce fragmanını izlemiştim,fragmanını beğenmiş ve ilginç bulmuştum fakat film maalesef beklentilerimin çok altında çıktı.Aslına bakarsak film için orjinal diyebilirim yani klasik bir bilim-kurgu değil fakat hikayenin anlatımı o kadar kötü ve ağır ki yani şöyle diyim ağır ve sıkıcı denilen Nuri Bilge Ceylan filmleri bile bu filmin yanında akıcı kalır,o derece ağır işleyen bir film.Baştan sona çok ağır işleyen,zaman zaman içerdiği ilginç sahnelerle de beni etkilediğini söylemeliyim.Film genel anlamda kadın görünümlü bir uzaylının erkekleri avlamasını anlatıyor diyebilirim.Benim filmde en beğendiğim unsurlar ise filmin fon müzikleri oldukça etkileyici olmuş ayrıca filmin dış mekan çekimleri de oldukça etklieyici.Filmin en akıcı kısmı ise filmin sonu,evet filmin sonunda biraz da olsa insan heyecanlanıyor.Son olarak çok ağır işleyen,anlaması güç olan bir yapım,ben beğenmedim ve herkese hitap etmeyen bir film olduğunu da söylemeliyim.

5.5/10