bugün

israil

allaha şükür ülkemiz tayyip erdoğan önderliğinde güçlendi ve akıllandı artık israil karşısında pısırık bir türkiye yok, her vatandaşımız birer illimunati uzmanı oldu.

yarak oldu.

israil devleti ortadoğu'da son yıllarda her alanda türkiye'nin elini dağıttı. arap baharıyla türkiye bölgeye girecek oldu. pirinci görünce eldeki bulgur mulgur ne varsa savurdu. iran, israil ve merkezi hükumetler birlik olup türkiye'nin oynadığı güçleri zindana tıktı. türkiye'nin elinde bir tek terör ve kürt devleti kaldı.

başbakan bugün diyor ki, israil'e 3 madde sunduk, özür dilettik, ikinci madde de tamamdı. bugün bi baktık ki yine bombardıman başlatmışlar... israil devleti zaten kurulduğundan beri savaşın içinde. yerle bir edilme riski gözlerinin önünde ekmek su kadar gerçek. kuruluşundan beri tüm teknolojik, ekonomik, askeri, istihbari yatırımını ona göre yapan bir devlet. canı sıkıldığı için saldırmıyor adamlar. türkiye'yi ateşe daha da yakınlaştırmak için vuruyor şuanda bizimki de sanki ırak'da çarmığa gerilenler 2 bin yıllık türk devletinin mirası değilmiş gibi sessiz kalmasına rağmen filistin için israil'e dikleniyor.

israil bence türkiye'ye davos ve mavi marmara'nın bedelini ödetmeden rahat etmeyecek ve şuanda içinde bulunduğumuz tabloya bakınca bu bedel bizim için çok ağır olacak gibi görünüyor. allah akıl fikir versin.