bugün

2014 üniversite tercih tavsiyeleri

Çanakkale 18 mart üniversitesini yazacaklar uçmaya hazır olun. öyle bir rüzgar varki beni bile sallıyor. Beni bile diyorum zira ayakkabı numaralarım 47,5 ile 50 arası değiştiğinden ve yüzlü kilolarda olduğumdan yere sağlam bastığımı düşünürdüm. Artık düşünmüyorum. Burada fırtına kıvamında rüzgar standart donanım. Siz dahil herşey uçabilir.
Okulda eğitim çok iyi değil. Yatırım planları ile ilgili övündükler şeylerden biride 5000 kişilik cami projesi. okulda inşaat çok, öğrenci başına 3 tuğla, 100 öğrenciye çoğu türkçe bilmeyen 1 amele düşüyor.yinede binaları kötü. Yeni binalarında ise dış görünüşü iyi ama içi eh işte kıvamında. Eğitim fakültesi binası birçok köy evinden daha kötü. Tek farkı 3 katlı köy evi olmaz o kadar.
Gökçeada myo ve guby okulları okul bile değil. Yooo ciddiyim. Binalar yıllarca sağlık ocağı olarak kullanılan sonra üniversiteye verilen binalar. Bozcaada myo yu kapatıp ezine ye bağladılar. Sanırım onlarda hiç açılmaması gerektiğini anladılar. Bozcaadadaki myo altında market olan binanın 1. Katında. Bildiğin sürücü kursu kıvamında. biga ilçesindeki yerleşkesi trafik kazaları ve koyun sürüleriyle ünlü.
Merkez kampüs tepede kurulu terzioğlu kampüsüdür ve yemekhanesinde defalarca yediğim halde doymadım. Sofraya aç oturup aç kalkmak böyle birşey. Ayrıca tırmanmayı sevmiyorsanız çok üzülürsünüz.
Denizbilimleri fakültesi terzioğlu kampüsünde, guby de bulunan balıkcılık teknolojisi bölümü denizden 7km uzaktadır. Uzay bilimleri gibi ilginç bölümleride vardır.
Herşeymi kötü? Elbette değil. şehir küçük ve insanları rahat. Sünger gibi içebileceğiniz, çoğu semtinde gece 2 de sokakta kızkıza sarhoş gezsenizde kimsenin karışmayacağı biryer.
© copyright 2005 - 2026