17 ağustos depremi sonrası hükümette istifa sayısı

bu büyük felaketle ilgili olarak 'o depremde ölenler hak etmişti hepsi ahlaksızlığa batmıştı allah da cezalarını verdi. 7.4 yetmedi mi?' diyen yaratıkların bugün 'insan' taklidi yapmaya çalışmaları tek kelime ile iğrençliktir.
yıkılan binaları kimin denetlemesi gerektiği zaten yazılmış çizilmiş. tekrara gerek yok.

o dönem şartlar kötüydü evet, arama kurtarma çalışmaları da gereğinden uzun sürdü bu da tamam. siyasi sorumluluk da alınmadı kabul.

be utanmaz be arsız be aşağılık yaratık; haktı dediğiniz depremi o siyasiler mi yaptı o halde? hani 'kader'di ya ölümler hani oradakileri cezalandırmıştı ya allah sizin yobaz zihniyetinize göre! o halde daha neyin sorumlusunun istifasının peşindesiniz? insan kusuru ve ihmali sonucu olmuş bir olay ile doğal afeti kıyaslamak ancak siz gibilerin zekasına ve 'fıtratına' uygun olabilirdi zaten. soma'da bir araştırılma yapılsın dendiğinde buna bile gündem engelleme çabası deyip bi' tarafına bile takmamış bir hükümetin şakşakçıları gelmiş burada duyarlı insan taklidi yapıyor şimdi.

kimse istifa etmedi dediğiniz bu olayda istifa etmemişlerin hiçbiri de kameralar karşısına geçip '- ya bunlar doğal afet. olur öyle bunlar olağan şeyler' deyip dünyadan örnekler vermeye yeltenmedi. fakat bu sözleri günümüzde kim söyledi siz onu da iyi bilirsiniz.
o dönem kimse istifa etmedi belki ama kimse de çıkıp başbakana yuh çekersen tokadı yersin demedi.

o felakette ölen binlerce insan sizin zerre kadar umurunuzda değil bunu da çok iyi biliyoruz/biliyorsunuz. o dönem kimse sorumluluk alıp istifa etmedi ama bakın bugün falan bakan son olaydan dolayı onurlu davranarak istifa etti diyebiliyor musunuz? hayır. etmeli diyebilir misiniz? asla! aksine istifa etsin diyenlere karşı 17 ağustosu kullanacak kadar alçalırsınız. neresinden bakılsa rezilsiniz.
o yüzden bırakın bu insana değer veriyormuş ayaklarını. sizin tek korkunuz hükümete laf gelmesin, aman eleştirilmesin. bu olayı örnek gösterip hükümeti nasıl savunurum kaygısı. şu açılan başlık bile tamamen hükümeti savunma gayreti ile açılmış. ölenler hikaye.

30000 insan ölmüşmüş!
soma faciası için sesini yükseltene hükümeti eleştirene "ölü sevici" diyen buna siyaset karıştırmayın diyen, daha düne kadar 17 ağustos için allah cezalarını verdi işte 7.4 yetmedi mi diye anıran ve şimdi kendisi 17 ağustos'a siyasetin kralını karıştıran akplinin dert edeceği en son şey.

hükümetin lekesizliği daha önemli boşverin siz onu bunu. hükümeti yalayarak aklamaya paklamaya devam...