huzur veren erkek

azı karar çoğu zarar bişeydir bu huzur. bu nedenden ötürüdür ki huzur veren erkeği de sınıflayarak anlatmak daha doğru olur.

çok huzur veren erkek: huzur vermek ile uyuzluk arasındaki derin çizgiyi aşarlar bunlar. dolayısıyla derhal terk edilecek erkektir. zira kızlar sürekli huzurlu, monoton giden şeylerden hoşlanmaz, heyecan ararlar. üstelik sürekli huzur vermek de neyin nesirdir?

az huzur veren erkek: çok huzur veren erkek kadar çabuk olmasa da bunlar da terk edilecek erkek tipidir. zira atraksiyonun da bir sınırı vardır. bu kişiler ilişkiyi didişki diye adlandırabileceğimiz ** bir forma dönüştürürler. bir hayli iticidirler.

kararında huzur veren erkek: işte ideal erkek budur! bu tipler sıklıkla didişip olur olmadık yerlerden tartışma çıkarırlar. hafiften sahiplenici ve kıskançtırlar. ama bunların hiç birinin dozunu kaçırmazlar. diğer zamanlarda da huzur verirler. zaten bu erkekler genellikle kendilerine güveni tam olan, cool, yakışıklı erkeklerdir. ** böyle bir ilişki tadından yenmez olur kanımca..

el özet: huzur ve didişme tuz gibidir. az koyarsanız yemek tatsız olur, çok koyarsanız yenmez. dolayısıyla kararında koymak en idealidir sevgili sözlük yazarları. ***