bugün
- velvet55
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak9
- yazarların favori giyim markası14
- friedrich hegel la bi cay icek14
- seninle sevişirken ölmek istiyorum7
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- ölmedeyiz uludağ sözlük6
- okul zorunluluğu2
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- sözlük yazarlarının 2027 kararları6
- sözlüğün en harbi kızı8
- sözlüğün en harbi erkeği7
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar9
- israile atom bombası atmak8
- migros'a sorulacak tek soru24
- geceye bir şarkı bırak12
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar9
- osuruktan şiirler61
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler4
- michel foucault3
- 2026 ekonomik krizi17
- tadej pogacar2
- insan olmaya ceyrek kala15
- kendi klanına laf edilince hoplamak6
- hayattaki en değerli şeyler8
- spor ayakkabı5
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- manyak olmaya karar verdim3
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- persac2
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- kadın2
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- aleksey batrakov28
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı4
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- evde soğuk kahve yapımı7
- victor osimhen20
- mutlu ama uzak olsun12
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- sözlükte tek kalsanız yazmaya devam eder misiniz3
- veriye güvenmeyen yazılımcı2
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- üstteki yazar bir şarkı olsa2
- sözlüğün en barbi kızı2
- ona bir şey söyle7
yüzsüz bir yaşam formu.
yüzsüz arkadaşım, kimse bana karşındakinin görüşlerine saygılı ol falan diye goy goy yapmasın sikerler...
sen ankara'da ve türkiye genelinde akp seçimlere hile karıştırmadıyı savunacaksın,
biri gelecek sana diyecek ki, "madem inançlısın, bunun için inandığın değerler üzerine yemin et?"
sen de başlayacaksın kıvırmaya!! oldu canım, görürsem söylerim bi ara.
bu tipler gario gureba, fakir fukaranın ahını alan tipler.
bunlar onların günahlarına giren insanlardır.
kul hakkı yiyene ortak olan, o kulları da kandırmak sureti ile onlarında haklarını yiyen insanlardır.
zaman gelecek inandığınız yaradan, sizi gerektiği şekilde sorgular diye düşünüyorum.
akp nin dağıttığı üç kuruşu, insanlara "akp nin size güzelliği heaaa sakın bak akp giderse bunu alamazsınız" şeklinde gösteren şerefsizlere bunun huzurunda "yaptıklarının orospu cocukluğu" oldugunu soylemek ıstıyorum. ayrıca insanları "oylarımızı halkın iradesi sayesinde %45 yaptık ve zerre hile hurda yoktur" şeklinde inandıranları ve bu söylemin yalan olduğunu bile bile bu söyleme itiraz etmeden kul hakkı yiyenleri de allahlarına havale ediyorum.
savunduğunuz şeyin arkasında durun, götünüz sıkıştığında da sizin gibi tiplere 15 20 mesaj boyunca katlanan insanlara "karşındakine saygılı olmayı öğrendiğinde konuşuruz, bıdı bıdı vıdı vıdıd" şeklinde bahaneler uydurup siktirip olup gitmeyin diyorum yine bu arakdaşın huzurunda.
yanlış anlaşılmasın, buradan kendisine pay çıkarması gerekiyorsa o tamamen kendi bileceği iştir fakat benim şahsına karşı direkt bir şekilde ima da bulunmuşluğum yoktur.
yüzsüz arkadaşım, kimse bana karşındakinin görüşlerine saygılı ol falan diye goy goy yapmasın sikerler...
sen ankara'da ve türkiye genelinde akp seçimlere hile karıştırmadıyı savunacaksın,
biri gelecek sana diyecek ki, "madem inançlısın, bunun için inandığın değerler üzerine yemin et?"
sen de başlayacaksın kıvırmaya!! oldu canım, görürsem söylerim bi ara.
bu tipler gario gureba, fakir fukaranın ahını alan tipler.
bunlar onların günahlarına giren insanlardır.
kul hakkı yiyene ortak olan, o kulları da kandırmak sureti ile onlarında haklarını yiyen insanlardır.
zaman gelecek inandığınız yaradan, sizi gerektiği şekilde sorgular diye düşünüyorum.
akp nin dağıttığı üç kuruşu, insanlara "akp nin size güzelliği heaaa sakın bak akp giderse bunu alamazsınız" şeklinde gösteren şerefsizlere bunun huzurunda "yaptıklarının orospu cocukluğu" oldugunu soylemek ıstıyorum. ayrıca insanları "oylarımızı halkın iradesi sayesinde %45 yaptık ve zerre hile hurda yoktur" şeklinde inandıranları ve bu söylemin yalan olduğunu bile bile bu söyleme itiraz etmeden kul hakkı yiyenleri de allahlarına havale ediyorum.
savunduğunuz şeyin arkasında durun, götünüz sıkıştığında da sizin gibi tiplere 15 20 mesaj boyunca katlanan insanlara "karşındakine saygılı olmayı öğrendiğinde konuşuruz, bıdı bıdı vıdı vıdıd" şeklinde bahaneler uydurup siktirip olup gitmeyin diyorum yine bu arakdaşın huzurunda.
yanlış anlaşılmasın, buradan kendisine pay çıkarması gerekiyorsa o tamamen kendi bileceği iştir fakat benim şahsına karşı direkt bir şekilde ima da bulunmuşluğum yoktur.
Gündemdeki Haberler