bugün
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin32
- sözlükte flört etmemek9
- buz gibi bira4
- en iyi pizza içeriği10
- kale3112'deki kale hangi kale5
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız16
- sigarayı bırakınca ağzımın tadı geldi3
- terk eden sevgilinin arkasından trombon çalmak2
- boğaziçi bilgi mimar sinan üçgeni2
- 24 eylül 2026 hollanda almanya maçı3
- 30 yaşından sonra hayattan keyif almanın bitmesi9
- zendaya3
- kulağa hoş gelen her türlü müziği dinlemek2
- ders çalışırken sigara içmek2
- ezoterizm4
- acı gerçekler14
- derdinizi dinlerken rakı sofrası kuran psikolog8
- karşı cinsteki en itici özellik16
- asaf savaş akat2
- pizza abartılmış balon bir yiyecektir3
- otel odası yalnızlığı2
- en lezzetli balık24
- geceye bir şiir bırak2
- türk reklam sektörü2
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı4
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması13
- anın görüntüsü23
- trabzon pidesi3
- gammazlar göreve8
- euro milliyetçisi2
- ağlamak7
- sözlükte aile kurmak8
- bir kız true ile arkadaş olabilir mi10
- meteoroloji'nin yeni yağışlı sistem uyarısı5
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın11
- yeni biriyle nerede tanışılır13
- ev sahibi egosu2
- bol mini etek5
- ayakları çirkin bir kadınla aynı yatağa girmek3
- şahane pazar3
- motorla kaza yapan kadın7
- netanyahu2
- müzik dinleyen 45 yaş üstü dallama5
- birikim yapmak7
- hünkar beğendi vs alinazik9
- erdoğan'ın new york ta iş adamlarıyla buluşması5
- uludağ sözlük evreni10
- herkesin aynı olmaması3
- osmanlı döneminde sözlük olsaydı4
- demet evgar6
her daim mazlumdur... Tabi yersen!
Sen bırak sözlük yazarlarının ne söylediğini git mensubu olduğun kişilerin ne yaptığına bak! neymiş efendim her kürt pkk lı değilmiş. eee ama her pkk lı kürt? birkaç istisna dışında.
Hadi geçtim pkk'yı terörü bilmem neyi. Ülkede işlenen suçların %70'inin profili kürt.
Kusura bakmayın tüm hakaretleri hakkediyor kürt! Binlerce genci pusu kurarak öldüren on binleri eşsiz, yüz binleri babasız bırakanların peşinden gidenler onların fotoğrafları ile istanbul'da, izmir'de gösteri yapanlar her türlü hakareti ve aşağılamayı hakkediyor!
Sen bana 7 yaşında kaybettiğim babamı geri ver! hadi veremiyorsan babamı abimi geriye, babamı öldürenlerin kardeşimi sırtından vuranların fotoğrafı ile caka satmanın hesabını ver!
sen binlerin milyonların canını almışsın üstüne kalkıp can alanların canımızı alanların propagandasını yapıyorsun hakareti de kabul edeceksin!
Sen bırak sözlük yazarlarının ne söylediğini git mensubu olduğun kişilerin ne yaptığına bak! neymiş efendim her kürt pkk lı değilmiş. eee ama her pkk lı kürt? birkaç istisna dışında.
Hadi geçtim pkk'yı terörü bilmem neyi. Ülkede işlenen suçların %70'inin profili kürt.
Kusura bakmayın tüm hakaretleri hakkediyor kürt! Binlerce genci pusu kurarak öldüren on binleri eşsiz, yüz binleri babasız bırakanların peşinden gidenler onların fotoğrafları ile istanbul'da, izmir'de gösteri yapanlar her türlü hakareti ve aşağılamayı hakkediyor!
Sen bana 7 yaşında kaybettiğim babamı geri ver! hadi veremiyorsan babamı abimi geriye, babamı öldürenlerin kardeşimi sırtından vuranların fotoğrafı ile caka satmanın hesabını ver!
sen binlerin milyonların canını almışsın üstüne kalkıp can alanların canımızı alanların propagandasını yapıyorsun hakareti de kabul edeceksin!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar