bugün
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması9
- dekolteye bakar mısınız4
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası7
- gelecek partisi'nin kapanması11
- üşüyen erkek10
- çocuklarin ve ergenlerin manifest aşkı8
- yaz yavaştan bitiyor eylül geliyor 20263
- sözlük yazarlarının kombinleri4
- japonya20
- ketçap aromalı ruffles5
- sağa sinyal verip sola dönmek7
- vergicilerin kıl olduğu mal beyanı2
- mal varlıklarınız nelerdir5
- battal gazi5
- selçuk bayraktar'ın siyasete atılması7
- asla yapmam denilen şeyler5
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı2
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- ahmet davutoğlu6
- arkadaşlar görüşürüz ben gidiyom2
- stackoverflow da geçen saatler2
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin14
- gürcistan25
- ctrlx22
- ağlamamak için kendini tutmak12
- klima çarpması4
- kırgızistan8
- sabahın köründe entry giren işsizler3
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması7
- silah çekildiği zaman patlar3
- prensesler gibi uyanmak3
- kuran da namaz yok21
- hewal ebo18
- aslan gibi adam2
- günaydın sözlük uyanın artık2
- geceniz nasıl geçiyor7
- aslında hayatta yapayalnız olmamız8
- latin atasözleri6
- çin8
- lahmacunu elle yiyen kız14
- geceye bir şarkı bırak17
- ilgi isteyen kız16
- sözlük yazarlarının çocukları olsa ne yaparlardı6
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması8
- sabaha bir şiir bırak2
- sözlüğün aniden sessizleşmesi5
- yazarlara gelen son mesaj2
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- hikayeyi devam ettir52
Genel olarak bilen bilir şu twitter sayfaları muhabbetine daha evvel bir kıza satasmistim, itici geliyordu her dakika "beyler ben geldim" "tum sozluk erkekleri bana ozelden yavsiyor hepsi cok abaza" gibisinden tipleri olan bi kardeşimizdi. Hatirlayan hatırlar. Simdilerde silik milyon tane hesabi vardi zaten belki hala buralardadir. Neyse. Ulan banane ecem'in memesinden banane ecem'in tarzindan. Bana itici gelen şu twitter olayi. Lan bizim de twitterimiz var. kendi halinde 102 takipcim varmis simdi farkettim misal. Ya neden bu takipci olayi takip edeni ederim bilmem ne olayi? Bana samimi gelmiyor bu hareket. Gözümden kacmis ecem kardese de satasabilirdim belki ama nasilsa kaçmış gozumden. Ya haddim de değil ama sosyal medyaya o tip fotograflar koyma guzel kardesim. Dekoltene filan karismak kimsenin haddi degil ancak erkek milleti iki uzuvla yonetilir. Bunlarda hormonlar had safhada. Istemsizce bi garip hal aliyorlar muhtemelen. Bizde bu yok bi kasli bilmem neli erkek gorunce boyle olmuyoruz. Allah bunlari boyle yaratmis.
sen istedigin gibi gez dolas ister femen kizi ol kimsenin hakki yok ama buralarda hoş degil. Ya bu olaya girmek istemezdim ama cidden bi kiz olarak rahatsizlik duydum su olaydan.
sen istedigin gibi gez dolas ister femen kizi ol kimsenin hakki yok ama buralarda hoş degil. Ya bu olaya girmek istemezdim ama cidden bi kiz olarak rahatsizlik duydum su olaydan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar