bugün

is yerinde cinayet

iş yerinde cinnet geçirerek iş arkadaşlarından birini öldürmektir. mesela ben bunak sekreteri öldürebilirim:

- çay markası çok alınıyor. ben saydım şu kadar çay içilmiş. ama hep dikkat ediyorum ki siz içiyorsunuz. oysaki alsak buraya bir çay makinasi pıtttt. anında çay. ne gerek var ki çaycıya para kazandırmaya. ama ben size konuşuyorum siz beni dinlemiyorsunuz. kimse umursamıyor benim düşüncelerimi.

+ abla faturaları istettin mi?

- istetmedim. çok yük var üzerimde unutuyorum bir çok şeyi. çay makinası alma fikrine ne diyosunuz? çay makinası alsak çok daha iyi olacak.

+ abla faturalar?

- isteticem. ama bakın ben konuşurken beni hiç mi umursamıyorsunuz? ben sizin için tasarrufu düşünüyorum.

+ sen demlersin abla çayı. faturaları isteyelim.

- madem ben bu kadar gereksizim çıkayım işten efenim. ben yıllarca özel sektörede çalışmış bir insanın. benimde düşüncelerim benimde projelerim var. sizin yaşınız daha çok genç. çok şeyler görüp geçirmeniz lazım.. ama elinizdeki o falçatada neyin nesi? ahhhh.. neden sapladınız ki şimdi onu bana? onun yerine makası kullansaydınız ya! daha yeni almıştık onu, hemen eskittiniz. ufak şeylerden para kazanılır unuttmayın. şimdi yerdeki kanları temizlemekte benim başıma kaldı.
© copyright 2005 - 2026