bugün
- kedi9
- en iyi antidepresan13
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi7
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek7
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi14
- birgün gazetesi'nin namaza düşmanlık etmesi7
- naber lan it diye mesaj atan sevgili8
- milli takımı destekleme zorunluğu5
- kötülük yapan kişiye verilecek en güzel cevap3
- babanın ölmesi7
- uzun samsun3
- cedidacer2
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek16
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak3
- milli futbolcuların sigara içtiği iddiası5
- lgs 20263
- playstation4
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- neden yalnızsın5
- tanrıyı güldürmek için yapılacak şeyler4
- eyjafjallajökull denince akla gelenler4
- kemal kılıçdaroğlu8
- 13 haziran2
- sokrates'in soru sorarak günü kurtarması3
- true denilen yazar18
- özşen madencilik işçilerinin direnişi10
- erkeksii bayan buse6
- yahudi madalyası almış gürcü5
- uludağ sözlük bitmiş4
- zaman baba12
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor22
- diyanetin abd'deki villaları15
- chp'nin hali ne olacak53
- sözlükte başlayan aşklar4
- psikiyatristin size soğuk davranması6
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı16
- barış yarkadaş7
- zengin kaltakları4
- zaman baba bey biraderin bey birader olması3
- 30 il için sarı kodlu uyarı2
- üniversite mezunu olmak için üniversite okumak8
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi16
- mor semsiyeli yabanci16
- şanzıman ustalarının aylık 200k para kazanması2
- naber lan göt diye mesaj atan kız2
- başka sözlükler heves uludağ bir tutkudur4
- hayatında bir kere bile sigara içmemiş yazarlar7
- başlık düzeltmesi yapamama sorunu2
- çalışma saatleri2
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler16
gezi protestolarında vefat eden (bkz: berkin elvan) 'ın ailesinin yalan açıklamasıdır.
bahsedilen 15 yaşındaki berkin elvan aslında gezi protestolarına katılıp ve bunu bir oyun sanıp ailesi tarafından izin verilerek katılmıştır. şimdi burada suçlu aranıyorsa suçlu ailesidir.
haydi onu da geçtim, varsayalım ki gerçekten ailesi doğruyu söyledi; ailesinin gezi protestolarına rağmen çocuğunu ekmek almaya yollaması zaten ayrı bir sorumsuzluk ve suç teşkil ediyor. zaten burada ailesinin baş başına büyük bir sorumsuzluğu mevcut iken suçu devlete atmak izbelikten başka bir şey değildir. amerika'da olsaydı şayet bu açıklamaya rağmen ailesinin ceza alma ihtimali yüksekti. gel gelelim türkiyemiz'de rahatça ortalığı karıştırıp bu şekilde demeç verebiliyorsun, çünkü bir yaptırımı yok.
edit: şimdi siz inanıyor musunuz gerçekten ailesinin; vay benim oğlum, ben onsuz yapamam demelerine? annedir üzülür ona lafımız yok lakin yalan atıp oğlunun üzerinden rant sağlamak aşşağılık insanlar kategorisine girer.
edit2: o gün, o saatte ortada fiili bir protesto varken oğlunu ekmek almaya yollayanı savunan arkadaşların; "o zaman tecavüzcülerde sokakta dolaşıyor o zamanda hiç dışarıya çıkmasın" tabirleri gerçekten çok komik ve alaycı oluyor.
edit3: ne oldu hala bu konuyu savunabiliyorsunuz di mi? çarptırıp ama 15 yaşındaki çocuk öldü ya problemimiz bu? diyerek hala samimiyetsizliğin dibine vuruyorsunuz değil mi? komik ve acı.
9 ay sonra gelen edit4;
https://www.youtube.com/w...jnik&feature=youtu.be
kriminal raporunda ekmeğe değil eyleme gittiği anlaşılmıştır.
burada çocuk elbette eyleme gitmiş olabilir buraya kadar normal fakat ölen bir evladın annesi böyle bir yalana nasıl alet olur asıl sorulması gereken bu.
edit6:
ben burada bir çocuğun öldürülmesini savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. burada benim peşine düştüğüm konu; ölen bir evladın annesi nasıl böyle bir yalan demeç verir? bir zorlamamı var? başına silah bile dayatılsa oğlu üzerinden hangi vicdan prim yapma peşine düşer? yoksa berkinden 12 tane daha diye mi düşünüyor annesi?
bahsedilen 15 yaşındaki berkin elvan aslında gezi protestolarına katılıp ve bunu bir oyun sanıp ailesi tarafından izin verilerek katılmıştır. şimdi burada suçlu aranıyorsa suçlu ailesidir.
haydi onu da geçtim, varsayalım ki gerçekten ailesi doğruyu söyledi; ailesinin gezi protestolarına rağmen çocuğunu ekmek almaya yollaması zaten ayrı bir sorumsuzluk ve suç teşkil ediyor. zaten burada ailesinin baş başına büyük bir sorumsuzluğu mevcut iken suçu devlete atmak izbelikten başka bir şey değildir. amerika'da olsaydı şayet bu açıklamaya rağmen ailesinin ceza alma ihtimali yüksekti. gel gelelim türkiyemiz'de rahatça ortalığı karıştırıp bu şekilde demeç verebiliyorsun, çünkü bir yaptırımı yok.
edit: şimdi siz inanıyor musunuz gerçekten ailesinin; vay benim oğlum, ben onsuz yapamam demelerine? annedir üzülür ona lafımız yok lakin yalan atıp oğlunun üzerinden rant sağlamak aşşağılık insanlar kategorisine girer.
edit2: o gün, o saatte ortada fiili bir protesto varken oğlunu ekmek almaya yollayanı savunan arkadaşların; "o zaman tecavüzcülerde sokakta dolaşıyor o zamanda hiç dışarıya çıkmasın" tabirleri gerçekten çok komik ve alaycı oluyor.
edit3: ne oldu hala bu konuyu savunabiliyorsunuz di mi? çarptırıp ama 15 yaşındaki çocuk öldü ya problemimiz bu? diyerek hala samimiyetsizliğin dibine vuruyorsunuz değil mi? komik ve acı.
9 ay sonra gelen edit4;
https://www.youtube.com/w...jnik&feature=youtu.be
kriminal raporunda ekmeğe değil eyleme gittiği anlaşılmıştır.
burada çocuk elbette eyleme gitmiş olabilir buraya kadar normal fakat ölen bir evladın annesi böyle bir yalana nasıl alet olur asıl sorulması gereken bu.
edit6:
ben burada bir çocuğun öldürülmesini savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. burada benim peşine düştüğüm konu; ölen bir evladın annesi nasıl böyle bir yalan demeç verir? bir zorlamamı var? başına silah bile dayatılsa oğlu üzerinden hangi vicdan prim yapma peşine düşer? yoksa berkinden 12 tane daha diye mi düşünüyor annesi?
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar