bugün
- yapay zeka şirketlerinin kitapları imha etmesi5
- sabahın köründe kalkmak zorunda olmak2
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek20
- ben geldim naneler30
- özel'in yeni parti planı2
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi14
- geceye bir şarkı bırak15
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın5
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek8
- mason greenwood13
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek7
- sinir bozucu şeyler10
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- zamanda yolculuk mümkün olsa yapılacaklar4
- zengin kızların güzel olması7
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu10
- sözlük için ne yapabiliriz10
- erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki7
- haluk levent'e para emanet etmek23
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- sözlükte kalp krizi geçirmek5
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- clydeless bonnie8
- anın görüntüsü18
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- pilavlı sohbet vs rakı balık7
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı13
- şu an okunan kitap2
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- kuranda namaz yok8
- insan olmaya ceyrek kala12
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- bir insana çirkin demek6
- izlemek istediğim filmler2
- nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar5
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- bunalımdan çıkmaya karar verilen an2
- haluk levent'in kumar oynamasının asıl sebebi3
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
- ahbap10
- insan silmek4
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- sigarayı neden seviyoruz5
- fusya semsiyeli yabanci29
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları13
vazgeçtim artık. ciddiye alamıyorum hiçbir şeyi. herkesin derdi kendine büyük, ama bu kadarı normal değil diyorum artık.
4 yaşımda babamı kaybettim. daha doğrusu kaybetmişim. saklamışlar benden, üzülmeyeyim diye. babamla ilgili hatırladığım net hiçbir şey yok. mezarına gidince ağlayamıyorum. çünkü beni hüzünlendirecek bi anı yok. sadece insanlar babalarını anlattıkça imreniyorum o kadar. belki diyorum olsaydı daha iyi durumda oldurduk. belki de hayırlısı böyledir.
hayatta tutunacak tek dalım annem. o da gidecek sadece zamanını bekliyor. biliyorum. geçen hafta ağrıları o kadar çoğaldı ki gecenin köründe hastaneye zor yetiştirdim. kollarımda oğlum galiba ölüyorum dedi bana. allah kimseyi bu kadar çaresiz duruma düşürmesin. ne yapacağımı bilemedim. bu seferkini de atlattık. en zoruydu ama atlattık.
kız arkadaşım. el bebek gül bebek olmasa da rahat büyümüş bir insan. hayatımda yolunda olan tek şey. idi. fındık kabuğunu doldurmayacak nedenlerden bıraktı gitti. sıkılmış belli. bu kadar sorunun arasında kim sıkılıp darlanmasın ki. bişey diyemedim. hayatımda düşünmem gereken bunca şey varken nasıl oluyorda aklım sadece onu düşünüyor gerçekten anlam veremiyorum. galiba sevmek dedikleri bu oluyor. canı sağolsun, yanımda olmadan da mutlu edebiliyor beni. olsun.
ben de rahattım nispeten. liseden itibaren hem çalışıp hem okudum. hala da bi yandan çalışıp bi yandan okuyorum. şu anda çalıştığım şirketin anlaşmalı olduğu hastanede ücreetsiz check up olduk. vücudumda kanser tehdidi varmış. kanımda bilmemne oranı eksikmiymiş fazlamıymış bişeymiş. kanserden sonrasını pek duyamadım. belli bi süre sonra tekrar testler yapılacak olup olmadığım kesinleşecekek. umuyorum çıkmaz, eğer ki çıkarsa annem kaldıramaz biliyorum.
kimseden yok bi beklentim artık. kafama eseni yapma hakkını kendime tanıdım. planlarımın vadesi artık çok kısa. zaman öyle ya da böyle kısa.
4 yaşımda babamı kaybettim. daha doğrusu kaybetmişim. saklamışlar benden, üzülmeyeyim diye. babamla ilgili hatırladığım net hiçbir şey yok. mezarına gidince ağlayamıyorum. çünkü beni hüzünlendirecek bi anı yok. sadece insanlar babalarını anlattıkça imreniyorum o kadar. belki diyorum olsaydı daha iyi durumda oldurduk. belki de hayırlısı böyledir.
hayatta tutunacak tek dalım annem. o da gidecek sadece zamanını bekliyor. biliyorum. geçen hafta ağrıları o kadar çoğaldı ki gecenin köründe hastaneye zor yetiştirdim. kollarımda oğlum galiba ölüyorum dedi bana. allah kimseyi bu kadar çaresiz duruma düşürmesin. ne yapacağımı bilemedim. bu seferkini de atlattık. en zoruydu ama atlattık.
kız arkadaşım. el bebek gül bebek olmasa da rahat büyümüş bir insan. hayatımda yolunda olan tek şey. idi. fındık kabuğunu doldurmayacak nedenlerden bıraktı gitti. sıkılmış belli. bu kadar sorunun arasında kim sıkılıp darlanmasın ki. bişey diyemedim. hayatımda düşünmem gereken bunca şey varken nasıl oluyorda aklım sadece onu düşünüyor gerçekten anlam veremiyorum. galiba sevmek dedikleri bu oluyor. canı sağolsun, yanımda olmadan da mutlu edebiliyor beni. olsun.
ben de rahattım nispeten. liseden itibaren hem çalışıp hem okudum. hala da bi yandan çalışıp bi yandan okuyorum. şu anda çalıştığım şirketin anlaşmalı olduğu hastanede ücreetsiz check up olduk. vücudumda kanser tehdidi varmış. kanımda bilmemne oranı eksikmiymiş fazlamıymış bişeymiş. kanserden sonrasını pek duyamadım. belli bi süre sonra tekrar testler yapılacak olup olmadığım kesinleşecekek. umuyorum çıkmaz, eğer ki çıkarsa annem kaldıramaz biliyorum.
kimseden yok bi beklentim artık. kafama eseni yapma hakkını kendime tanıdım. planlarımın vadesi artık çok kısa. zaman öyle ya da böyle kısa.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar