bugün

ali ismail korkmaz a üzülmek

bu dünya üzerinde herkesin başına gelecek olan ölüm için, ölenlere acımak gereksizdir. ölenin arkasından öyle ya da böyle bu hayat devam edecektir.

ali ismail korkmaz' ın hakkından 5 orospu çocuğu anca gelmiştir. ali ismail korkmaz adi ve şerefsizce öldürülmüştür. üstelik ali ismail korkmaz' ın sorumluları sadece saldırganlar değildir.

git polise ifade ver öyle gel diyen hastane de, saldıran 5 kişi kadar şerefsizdir.

furkan da 19 yaşında öldürülmüştür. mavi marmara gemisinde saldırıya uğramıştır. üstelik furkan bile bile ölüme gönderilmiştir. mavi marmara yola çıkmadan önce, türkiye defalarca uyarılmış, kanı kendilerince değerli milletvekilleri ve ihh' in üst düzey ağababaları son dakikada gemiden inmişlerdir.

bütün bunlar bir yana, islam' ın dünya üzerine 2002 yılında indiğini sanıp hesap meleği kesilen soysuzların varlığı mide bulandırıcıdır. sakallı gavatlarıyla, tübanlı orospuları cennet cehennem hesabı yapıp bilet kesmektedir.

kendilerine günah-sevap çizelgesi çıkaran soysuzlar bu cetveli herkes için kullanmaktanda geri kalmayacak kadar şerefsizdirler.

ali ismail korkmaz' a üzülmek, acımak, kahrolmak haysiyetsiz, şerefsiz, soysuz, hırsız gavatlara ve orospularına düşmez.