bugün
- bir ilişkiyi kim yönetir17
- sandalye8
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- pandela 319
- velvet48
- en gıcık olunan insan davranışı4
- yapsam yaptım derim3
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek5
- kürt hareketinin devşirme olması15
- aleyna tilki5
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- sikişirken hüzünlenmek4
- dimes'in 2026 yılında murat 124 hediye etmesi2
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- ciguli kral16
- brokoli3
- fondöten sürmek3
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı3
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- fransa maçı varken sözlükte dolanan erkek5
- amedspor12
- samsung3
- elektriği ödeyen adam7
- xiaomi redmi a32
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı7
- mony tontana11
- sokuk yazarlar3
- memduh bashgan9
- ümraniye de erkeğin iffetiyle oynayan kadın2
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- bik bik kaç yaşında10
- ahtapot yemek9
- deniz göktaş'ın atatürk şakası4
- deniz göktaş34
- yürüyüş flörtü9
- 2026 dünya kupası33
- entry girerek kemalist devrim yapmak5
- taksim delisi cenk4
- iki ayyaş5
- evde kalmış kız kurusu7
- m r e r e c t o4
- scary movie 63
- true üniversitesi6
- sözlükte kavga olacak hissi5
- true'nun azılı bir muhalifken sonradan yumuşaması6
- ismet el pedro nunez de balboa luis albertoevi3
- sikmek icin entry ni beğendi6
- birader yazarlar bey biraderlerdir3
- kanada8
- fas7
esrar doğal en azından diyorlar. iyi de, esrarı yakınca kimyasal reaksiyona girmiyor mu sonuçta diye sormak istiyorum. yani öne sürdükleri diğer zararını veya zararlarını geçtim, duman olarak akciğerlere çekilmesi zararlı olması gerekir. tabi sigaraya kıyasla daha mı az daha mı fazla yoksa aynı mı onu bilemeyeceğim. bir de esrarı saf halde değil de, tütünle içmek herhalde en dangalakça olan içme şekli. bence esrar bilinci etkilediği için sigaraya ve alkole göre daha dengesiz bir madde. sonuçta dünyada algın kadar varsın, algın kadar yaşarsın. algında eksiklik varsa eksik insansındır. devlet vergi alamadığı için yasaklıyor diyen barzolar çok bildiklerini sanıyor ama yanılıyorlar. devletin bunu yasak görmesindeki ana nedenlerden birisi bilinci, daha doğrusu hippokampusa giren verileri baskılaması sonucu kısa süreli hafızayı etkilemesidir. çok küçük dozlarda alındığı vakit bilinci etkilemiyor diyenler de olabilir ama azı çoğu olduğunu sanmıyorum ben esrar alırken. zaten yüksek doz esrar sonrası insanı çok geren durumlar gözleniyor. paranoya had safhaya çıkıyor. bunun ana nedeni gerçeklikten sık sık kopmadır. yani bir nevi bayılıp 4-5 saniye sonra ayılma durumuna benzetebilirsiniz. bu kopma ne kadar fazla olursa o kadar psikoz yaşama olasılığınız artar. direkt esrar alımından da ölüm filan olmamıştır. bunu söyleyen kamiller bir taraflarından uydurma haber vermeyi çok iyi bilirler. alkol komasından ölen kişi sayısını söylemiyorum bile!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar