bugün
- en merak ettiğin ulu yazarı29
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- nervionun merak ettiği yazar19
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı12
- sözlükte en çok güldüğünüz yazarlar9
- ahlaksız başlık açan çaresizler5
- sevgilinin giyimine karışmak9
- sinirli kadını sakinleştirmek15
- atatürkün bilimden en uzak sözü8
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek8
- komşuları itici yapan detaylar7
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi7
- yakışıklı bir erkeğin yalnız olmasının nedenleri8
- zengin bacanak5
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- ekonomi3
- olgunlaştıkça duygusuz ve acımasız olmak3
- bu sözlükte beni herkes tanır9
- arabalı kadın arabasız erkek ilişkisi yürür mü5
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- ciguli vs velvet9
- sapıkça başlık açan yazarlar7
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der11
- erecto biraderin roman olması2
- atatürk peygamber mi sorunsalı4
- sevilen kızın ağzımıza vermesi6
- starbucks vs kahve dünyası4
- yalnizca deli yalnizca sair21
- ton balığını kim yiyor sorunsalı10
- dikkatleri çeken sözlük kızı7
- transfer dönemi3
- yapay zeka kontrolden çıktığında olacaklar7
- merak edilen erkeğin patates çıkması7
- sünnetten akılda kalanlar6
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı12
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- kötü insana iyi davranarak iyi olmasını beklemek3
- türkiye çağ atlarken chp ne yapıyordu5
- arkadaşlar bakar mısınız21
- nervionun kedisi3
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- sözlüğün en sıkıcı yazarı3
- bana kezban dediler4
- katatespizartmasi17
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- bakkal taşağı gibi asık suratlı kezo2
- merak edilen sözlük erkeği6
- sözlük abilerinden genç yazarlara tavsiyeler10
- erkekler neden aglar2
- kürdistan hava kuvvetleri4
ahmet hakan çoşkun'un bir yazarı ve gazete hakkında şunları yazdığı yayın organı;
Dinle küçük adam
DiNLE, karanlık gazete Vakit’in terbiyesiz Hasan’ı!
Yığınla hakaretine rağmen seni mahkemeye vermeyeceğim.
Çünkü...
Hem umurumda değilsin, hem de senin ne denli ahlak, terbiye ve nezaket yoksunu olduğunu mahkeme kararıyla tescil ettirmeye hiç mi hiç gerek duymuyorum.
Ne hedefimsin, ne de derdim...
Benim hedefim, "Vakit" adını verdiğiniz karanlık gazetenizi, her gün ibadet şuuruyla satın alan insanlardır.
Benim hedefim, senin gibi bir provokatörü uçağına alıp "Koçum Hasan" diye gaz verenlerdir.
Benim hedefim, yağdırdığın küfürler karşısında, "Aferin ulan Hasan! Bugün yine iyi sövmüşsün" diye sırtını kaşıyanlardır.
Çünkü...
Senin gibi bir terbiyesizin, Müslümanlık adına el değmemiş küfürler yağdırabilme cüretinin temel kaynağıdır bunlar.
Kısacası...
Sen hiç mühim değilsin...
Mühim olan sana "Aferin Hasan" diye gün geçtikçe daha da çirkefleşmene imkán tanıyanlardır...
Sana "Aferin Hasan" diyenler, senin gibi bir terbiyesizin, islam karşıtları tarafından "Ulan Müslüman ahlakı dediğiniz bu mu?" diye malzeme yapıldığının farkında olmayabilirler...
Senin sevdirmeyip nefret ettirdiğini, yakınlaştırmayıp uzaklaştırdığını görmüyor olabilirler.
Ya da bal gibi farkındadırlar da senin gibi bir çirkef aracılığıyla yürek soğutmayı tercih ediyor olabilirler...
Sebep ne olursa olsun, benim senin şahsında onlara diyeceğim şudur:
Hasan orada küfür ettikçe ve islami camia bu küfürler karşısında sessiz kaldıkça, yeşil sarıklı ulu hocaların Peygamber ahlakından söz etmelerinin hiçbir değeri olmayacaktır.
Hasan orada küfür ettikçe ve islami camia bu küfürler karşısında sessiz kaldıkça, başkalarının "Göbeğini kaşıyan adam", "Bidon kafalı" gibi cümlelerine hiç kimse itiraz edemez.
Hasan orada küfür ettikçe ve islami camia bu küfürler karşısında sessiz kaldıkça, bir islam karşıtlığı propagandasının topyekun malzemesi sunulmuş olur.
Hasan orada küfür ettikçe ve Başbakan bu terbiyesizi uçağına almaya devam ettikçe, iktidardakilerin "Bize hakaret ediyorlar" diye yakınmaları anlamsızlaşır.
* * *
Dinle küçük adam!
Sen gerçekten ama gerçekten hiç mühim değilsin.
Ancak...
Haksızlık yapmayayım...
Mühim olduğun bir alan var:
Senin karanlık gazeten ve kirli kalemin, nice meczubu etkiliyor, harekete geçiriyor.
Senin gazetenin ve kaleminin "meczup etkilemek" gibi bir marifeti var.
O meczuplar ki, senin ve gazetenin dolduruşuna gelip bellerine taktıkları silahlarla adam öldürüyorlar.
Yaptığın her türlü iğrençlik, pislik ve terbiyesizlik karşısında, "Bu Hasan mülevves adamın tekidir! Müslümanlık adına yaptığı çirkeflikler karşısında Müslümanlık adına hareket ettiklerini söyleyenler bir şey demiyorsa koy ver gitsin" deyip geçebiliriz.
Ancak...
Şu meczup meselesinin hiç şakası yoktur.
Gazetenizde resminin üstüne çarpı attığınız adamların başına nelerin geldiğini biliyoruz.
Ve her cinayetin ardından senin ve patronun Mustafa’nın, nasıl da süt dökmüş kedi haline dönüştüğünü biliyoruz...
Yani...
Ölen öldüğüyle kalıyor...
Size de birkaç haftalık süt dökmüş kedi rolü oynamak düşüyor...
işte olayın bu tarafı mühimdir.
Seni ancak bu yönünle ciddiye alabilirim...
* * *
Bak Hasan!
Sana bir şey daha söyleyeyim...
Benim için önce "insanlık" gelir.
Önce "insan" olacaksın...
Ondan sonra senin dinine diyanetine sıra gelebilir...
Bu açıdan...
Gururla ve onurla söyleyebilirim ki:
insanlığından emin olduğum Oktay Ekşi benim dostumdur...
insanlığından hiç ama hiç emin olmadığım sen ise, yine gururla söyleyebilirim ki, benim en uzağımdasın.
Dinle küçük adam
DiNLE, karanlık gazete Vakit’in terbiyesiz Hasan’ı!
Yığınla hakaretine rağmen seni mahkemeye vermeyeceğim.
Çünkü...
Hem umurumda değilsin, hem de senin ne denli ahlak, terbiye ve nezaket yoksunu olduğunu mahkeme kararıyla tescil ettirmeye hiç mi hiç gerek duymuyorum.
Ne hedefimsin, ne de derdim...
Benim hedefim, "Vakit" adını verdiğiniz karanlık gazetenizi, her gün ibadet şuuruyla satın alan insanlardır.
Benim hedefim, senin gibi bir provokatörü uçağına alıp "Koçum Hasan" diye gaz verenlerdir.
Benim hedefim, yağdırdığın küfürler karşısında, "Aferin ulan Hasan! Bugün yine iyi sövmüşsün" diye sırtını kaşıyanlardır.
Çünkü...
Senin gibi bir terbiyesizin, Müslümanlık adına el değmemiş küfürler yağdırabilme cüretinin temel kaynağıdır bunlar.
Kısacası...
Sen hiç mühim değilsin...
Mühim olan sana "Aferin Hasan" diye gün geçtikçe daha da çirkefleşmene imkán tanıyanlardır...
Sana "Aferin Hasan" diyenler, senin gibi bir terbiyesizin, islam karşıtları tarafından "Ulan Müslüman ahlakı dediğiniz bu mu?" diye malzeme yapıldığının farkında olmayabilirler...
Senin sevdirmeyip nefret ettirdiğini, yakınlaştırmayıp uzaklaştırdığını görmüyor olabilirler.
Ya da bal gibi farkındadırlar da senin gibi bir çirkef aracılığıyla yürek soğutmayı tercih ediyor olabilirler...
Sebep ne olursa olsun, benim senin şahsında onlara diyeceğim şudur:
Hasan orada küfür ettikçe ve islami camia bu küfürler karşısında sessiz kaldıkça, yeşil sarıklı ulu hocaların Peygamber ahlakından söz etmelerinin hiçbir değeri olmayacaktır.
Hasan orada küfür ettikçe ve islami camia bu küfürler karşısında sessiz kaldıkça, başkalarının "Göbeğini kaşıyan adam", "Bidon kafalı" gibi cümlelerine hiç kimse itiraz edemez.
Hasan orada küfür ettikçe ve islami camia bu küfürler karşısında sessiz kaldıkça, bir islam karşıtlığı propagandasının topyekun malzemesi sunulmuş olur.
Hasan orada küfür ettikçe ve Başbakan bu terbiyesizi uçağına almaya devam ettikçe, iktidardakilerin "Bize hakaret ediyorlar" diye yakınmaları anlamsızlaşır.
* * *
Dinle küçük adam!
Sen gerçekten ama gerçekten hiç mühim değilsin.
Ancak...
Haksızlık yapmayayım...
Mühim olduğun bir alan var:
Senin karanlık gazeten ve kirli kalemin, nice meczubu etkiliyor, harekete geçiriyor.
Senin gazetenin ve kaleminin "meczup etkilemek" gibi bir marifeti var.
O meczuplar ki, senin ve gazetenin dolduruşuna gelip bellerine taktıkları silahlarla adam öldürüyorlar.
Yaptığın her türlü iğrençlik, pislik ve terbiyesizlik karşısında, "Bu Hasan mülevves adamın tekidir! Müslümanlık adına yaptığı çirkeflikler karşısında Müslümanlık adına hareket ettiklerini söyleyenler bir şey demiyorsa koy ver gitsin" deyip geçebiliriz.
Ancak...
Şu meczup meselesinin hiç şakası yoktur.
Gazetenizde resminin üstüne çarpı attığınız adamların başına nelerin geldiğini biliyoruz.
Ve her cinayetin ardından senin ve patronun Mustafa’nın, nasıl da süt dökmüş kedi haline dönüştüğünü biliyoruz...
Yani...
Ölen öldüğüyle kalıyor...
Size de birkaç haftalık süt dökmüş kedi rolü oynamak düşüyor...
işte olayın bu tarafı mühimdir.
Seni ancak bu yönünle ciddiye alabilirim...
* * *
Bak Hasan!
Sana bir şey daha söyleyeyim...
Benim için önce "insanlık" gelir.
Önce "insan" olacaksın...
Ondan sonra senin dinine diyanetine sıra gelebilir...
Bu açıdan...
Gururla ve onurla söyleyebilirim ki:
insanlığından emin olduğum Oktay Ekşi benim dostumdur...
insanlığından hiç ama hiç emin olmadığım sen ise, yine gururla söyleyebilirim ki, benim en uzağımdasın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar