bugün
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- manifest dinleyen erkek7
- aşk acısı çekiyorum sözlük18
- plajda erkeklerin vücuduna dikkatle bakmak3
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- yaz yemekleri5
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi6
- scooter'a 6 kişi binmek5
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- taksici muhabbeti5
- gocu bay bey birader3
- spiderman mi döver batman mi5
- gammazların çok kötü insanlar olması3
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- can kolukısa4
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- petrol4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- solcu dövmek2
- evlenilmeyecek 4 erkek10
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı3
- gram altın3
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- türkiye5
- elalem ne der4
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- stres yönetimi6
- yüz yaşından büyük binada yaşamak3
- stres3
- david bowie yi tanımayan insan2
- bu saatte bu kadar sıcak mı olur lan2
- doğuda yaşayan yazarlar5
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- taksim delisi cenk2
- gulmekicinyaratilmis11
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı3
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- aylık 449 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- tai lung9
- fenerbahçe7
- yeni parti tüzüğü2
- 26000 entry2
- kuran ı kerim meali6
- rüşvet5
- almanya4
- mekke ortak savunma anlaşması2
- 1 50 boyundaki kızın benden kork demesi4
- ekşi mayalı tam buğday ekmeği4
- bilgesu erenus2
- sözlüğü 3 kelime ile anlatın2
--spoiler--
--spoiler--
3x1 i izlediğimde hadi dedim uzun bi aradan sonra geri döndüler, hikayeyi toparlama ihtiyacı duymuşlardır dedim sesimi çıkarmadım.
3x2 yi izledim, düğünleri zaten sevmem bir de uzun uzun konuşan sherlock ve kuzu gibi dinleyen insanlar felan derken anlatılan hikayeler sıksa da en sonda katilin fotoğrafçı olduğunu daha ilk gördüğümde anladım. zenci asker cama yaklaştığında sokağın köşesinde başka kim flaşlı makinayla fotoğraf çeker ki, hadi bu bölümü de sineye çektik.
3x3 çok güzel dediler, izledim. yok yani steven moffaf "doktor who"ya bulaşalı beri kendini bozmuş, yaratılan kötü adam magnussen iyiydi ama köşeye sıkışan sherlock gidip adamı vurmamalıydı. çok zekice hamlelerle onu tuzağa düşürmesini beklerdim. adam gitti kurtlar vadisine bağladı olayı, gitti kafasına sıktı. tabi suç yine senaristin, biraz aceleye getirilmiş bi senaryo havası vardı.
bu bölümde hoşuma giden yerler de oldu. mesela sherlock, magnussen'in ofisine girdiğinde eli silahlı kişinin mary çıkması güzeldi, heyecanlandım. tabi sonra gidip sherlock'u vurması feci gereksizdi. inceden doktor house izleri taşıyan ölüm sahneleri, sherlock ölüyor mu yoksa amanin umudumuzu kesiyoruz felan off çok saçma kısımlardı.
alternatif final:
kimsenin başedemediği magnussen'i ofisinde mary vurup kayıplara karışsaydı. hikaye birden yön değiştirseydi. sherlock ve watson, mary'nin neden böyle birşey yaptığını araştırmaya başlasalardı ve tadaaa perde arkasında moriarty çıksaydı çok daha güzel bi final olmaz mıydı. böylece uyduruk bi şekilde moriarty'ye geçiş yapılmamış olurdu. hem de ilk üç bölümü birbirine bağlamış olurlardı.
(ne yazık ki böyle nefis bi finali kaçırdın steven moffaf)
--spoiler--
--spoiler--
--spoiler--
3x1 i izlediğimde hadi dedim uzun bi aradan sonra geri döndüler, hikayeyi toparlama ihtiyacı duymuşlardır dedim sesimi çıkarmadım.
3x2 yi izledim, düğünleri zaten sevmem bir de uzun uzun konuşan sherlock ve kuzu gibi dinleyen insanlar felan derken anlatılan hikayeler sıksa da en sonda katilin fotoğrafçı olduğunu daha ilk gördüğümde anladım. zenci asker cama yaklaştığında sokağın köşesinde başka kim flaşlı makinayla fotoğraf çeker ki, hadi bu bölümü de sineye çektik.
3x3 çok güzel dediler, izledim. yok yani steven moffaf "doktor who"ya bulaşalı beri kendini bozmuş, yaratılan kötü adam magnussen iyiydi ama köşeye sıkışan sherlock gidip adamı vurmamalıydı. çok zekice hamlelerle onu tuzağa düşürmesini beklerdim. adam gitti kurtlar vadisine bağladı olayı, gitti kafasına sıktı. tabi suç yine senaristin, biraz aceleye getirilmiş bi senaryo havası vardı.
bu bölümde hoşuma giden yerler de oldu. mesela sherlock, magnussen'in ofisine girdiğinde eli silahlı kişinin mary çıkması güzeldi, heyecanlandım. tabi sonra gidip sherlock'u vurması feci gereksizdi. inceden doktor house izleri taşıyan ölüm sahneleri, sherlock ölüyor mu yoksa amanin umudumuzu kesiyoruz felan off çok saçma kısımlardı.
alternatif final:
kimsenin başedemediği magnussen'i ofisinde mary vurup kayıplara karışsaydı. hikaye birden yön değiştirseydi. sherlock ve watson, mary'nin neden böyle birşey yaptığını araştırmaya başlasalardı ve tadaaa perde arkasında moriarty çıksaydı çok daha güzel bi final olmaz mıydı. böylece uyduruk bi şekilde moriarty'ye geçiş yapılmamış olurdu. hem de ilk üç bölümü birbirine bağlamış olurlardı.
(ne yazık ki böyle nefis bi finali kaçırdın steven moffaf)
--spoiler--
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar