bugün

beşiktaş

ronaldinho transferini iyi düşünmesi gereken kulüp.

sen 2 senedir para yok, iyi oyuncu beklemeyin, yıldız beklemeyin diye çığır; sonra da kalk 6 milyona ronaldinho getir.

yemezler gülüm.

bu takımım ciddi sorunları var. ronaldinho ile bu sorunlar kapanmaz, aksine daha da artması olasıdır.

kadro planlaması itibariyle henüz ligin ilk yarısından cortlayan bir takım, onca eksiğine rağmen ronaldinho gibi bir riskin altına giriyorsa; orada oturup bir düşünmek lazım.

ben bir beşiktaş taraftarı olarak; ronaldinho gelmesin demiyorum. lakin ronaldinho gelesiye kadar ne işler, ne eksikler var bu takımda.

ben her mevkiye olmasa bile en az 2-3 mevkiye tolga zengin ayarında net transfer istiyorum. benim beşiktaşlılığımda bu var. benim büyük futbolcu anlayışım bu.

ismen değil, icraat olarak büyük olması lazım.

fabian ernst nasıl büyüktüyse zamanında, tolga zengin nasıl büyükse şimdi, bu tarz büyük oyuncular lazım bu takıma.

zor değil, yıllık 6 milyon verilecek bir ronaldinho yerine bu tarz büyük oyunculardan bir kaç tane kazandırılabilir bu takıma.

üstelik bir çok mevki, bana oyuncu lazım, diye bas bas bağırırken.

stoperi, sağ beki, orta sahası, kanadı ayrı ayrı bağırırken.

ronaldinho gelmesin demiyorum ama önce lescott gelsin. sağ bek gelsin, artık kesin gelsin. orta sahaya net bir oyuncu gelsin artık.

ve şu lanet 4-3-3 sistemi değişsin. kaç sezondur verem olduk. olmuyorsa, başaramıyorsanız, bir de sisteminizi sorgulayın artık.

olcay'ı forvete yakın bir yerde oynatın, gerekirse ikinci forvet olarak.

keza holosko'yu oynatacaksanız artık 2. forvet olarak oynatın sağ çizgide bizi verem etmesini sağlamayın.

biraz galatasaray'a bakın yahu, fener'e bakın.

ezber oyun şablonlarını bırakın. şablon dışına çıkmayı da bilin.

futbol bunu gerektiriyor artık. ezberin dışına çıkamıyorsan anadolu takımından farkın kalmıyor.

bunları düzeltin. sonra ronaldinho'yu getirin.
© copyright 2005 - 2026