bugün
- tai lung vs gocu22
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği39
- kadınların reddedemediği teklifler6
- habire1228
- true nickli yazar19
- tuvaletin evin dışında olması5
- analı avratlı sözlük kavgaları7
- bir erkek ile yanlışlıkla göz göze gelmek5
- varlık sebebimiz3
- ecevit döneminin kepazeliği5
- kürtler asimile edilmelidir11
- sözlüğün embesillerle dolu olması7
- gocusuz bir sözlük3
- yanlışlıkla plaj şemsiyesine diklemesine oturmak6
- yağız kaan erdoğmuş2
- uludağ sözlük adalet sistemi5
- erkek kavgasının çok sıkıcı olması5
- apocalypse tank3
- seviyenin bugün yükselmesi için ne yaptın5
- 1 gocu'ya 4 kişi dalması5
- bottega3
- meksika açmazı macerası5
- binbir gece2
- sözlüktekiler kaç yaşında8
- et döner dürüm9
- patso3
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor21
- asrın soygunu2
- sevgili ile deneme kabinine girmek2
- lale belkıs3
- şemsiyeli olayının gerçek yüzünü açıklıyorum8
- kavga bitti hadi yatağa3
- mod gelince civciv sürüsü gibi dağılmak3
- nicki 4 harfli olanların tehlikeli olması3
- epoxis4
- gammazlık3
- miiletin annesi namus değil mi3
- kanal avrupa2
- tinder algoritması2
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- blendax mavisi2
- kadir inanır'ın kendi ailesine miras birakmaması6
- sarı poşet kudurtması13
- manisada okul saldırısı17
- evliliği ayakta tutan güçler13
- karton bardakta kola cips2
- introsuyla bizi bizden alan şarkılar5
- diego dur allah ını seversen zaten ortalık karışık2
- sözlüğü sallayacak itiraf4
- ikizler burcu kadını olmak7
2004 Eurovision ilk hatırladığım Eurovisionlardan biri. 9 yaşındaydım. geçen yıl Sertap'ın eurovisionu kazanması sonucunda istanbul'da yapılacaktı bu yıl. ama ben her zamanki gibi erken uyudum ve çoğu şarkıyı kaçırdım. lane moje 5. sırada çıkmasına rağmen onu dinlemeden uyumuş olacağım. sabah kalktığımda ayı postu giymiş ruslana'nın birinci olduğu öğrendim. dilimde de sarkis in şek şek şek şemo diye telefuz ettiğim shake it şarkısı kalmıştı. gel zaman git zaman ablamlar eurovisiondan bahsederken bu şarkının bahsi geçti. gittim biraz araştırdım bulamadım. sonra üstünden 1-2 yıl daha geçti buldum. lane moje. canım benim. ben bu şarkıyı nasıl kaçırırm diye kendime kızdığımı hatırlıyorum. nasıl? bu kendini suçlama triplerinden sonra hep başucu şarkım oldu lane moje. sonra liseye başladım. hep o vardı. bir gün okulun içinde dolanırken (#20425714) bir afiş gördüm. hikaye yazma yarışması. savaş konusunu seçtim bosnayı yazdım. yarışmada 1. oldum. ama yugoslavyaya aşık olmuştum. lane moje dinleme dozum daha da arttı. en büyük hayallerimin başında bu adamdan Saraybosnada lane moje'yi dinlemek geliyordu. arkadaşlarımla hep bosnaya gitme hayali kurduk. lise son geldi çattı. istanbulda okusam hiç fena olmazdı. ama derslerim bu kadar kötüyken. bir de hukuk isterken. belki seneye dedim. hep birlikte arkadaşlarımla çalışırsak daha iyi hazırlanırsak hukuk kazanırım. benim bütün arkadaşlarım başka şehirlere gitti okumaya bi ben kaldım. yapayalnız. geçenlerde de zeljkonun 14 şubatta istanbulda konser vereceğini duyunca başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. ben üniversiteyi kazanıp istanbula gitseydim dedim o konsere gidebilirdim. lane mojeyi dinleyebilirdim kahroldum. üniversiteyi kazanamayışıma en çok bu adam yüzünden üzüldüm desem çok abartmış olmam. sonra da neyse belki saraybosnada dinlerim diye avuttum kendimi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar