bugün

basarisiz arkadaslik sitesi tecrubeleri

büyük umutlarla üye olup bir neticeye ulaşamadan kaydın silinmesidir.
gazetelerde internetten tanıştığı sevgilisinin sırtına ütü basan o.ç. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı, internetten tanıştığı kadının ailesini pompalı tüfekle öldürdü gibi haberler artınca bende bu sitelere üye olmaya karar verdim.
ilk tecrübem milyonlarca üyeye sahip olduğu söylenen bir siteydi. resim koydum, kendimi 200 karakteri geçmeden anlattım. hobiler ilgi alanlarına müzik dinlemek kitap okumak yazdıktan sonra nasıl bir ilişki arıyorsunuz sorusuna ne olur ne olmaz diye bütün kutucukları doldurdum.
üye olma süreci bitti. sıra arkadaş bulmada.
bazı üyelere göz kırptım, çarpıldıklarıma ekledim, çiçek gönderdim, selam gönderdim yani dikkat çekmek için her şeyi yaptım.
günler geçti cevap yok. acaba nerde yanlış yapmıştım? derin özeleştirilerden sonra en populerlerden bir sapın profilini inceledim.bu arkadaş hedef kitlesinin sonsuz küme olduğunu göstermek ister gibi hobiler ilgi alanları bölümüne şunları yazmıştı.
cnbc-e, kanaltürk, samanyolu, bağdat cad., kordon, altıparmak, tunalı hilmi, hitler, nike, tomy, rakı, şarap, üzüm suyu, kızlar, homolar, lezbiyenler, ... boyle sürüp gidiyordu.
tabi bu arkadaşı görünce hobilerimin disney club proğramında yarışan çocuklarla aynı olduğunu farkettim. bu şartlar altında rekabet gücüm kalmamıştı.
ayarlar kısmına girdim profilimi sildim.