bugün

cadillac escalade

2015 modeli gorucuye cikmis olan canavar.

Gelecek bahar mevsiminde seri üretime geçecek. yeni modelde LED ön farlar tarafından çevrelenmiş belirgin ön ızgarası dikkat çekiyor.

20 inçlik standart (22 inçlik jantlar opsiyonel) alaşım jantlar ile alinabiliyor.

Kayda değer özellikler arasında 12.3 inçlik dijital gösterge paneli, CUE bilgi eğlence sistemi bulunuyor.

ısıtma ve soğutma özelliğine sahip ön koltuklara, arkaya yatabilen ve ısıtmalı ikinci sıra kolruklara ve katlanıp düzlenebilen ikinci ve üçüncü sıra koltuklara da ev sahipliği yapıyor.

Yol tutuşu söz konusu olursa model daha kuvvetli ve dayanıklı bir şasinin yanı sıra elektrikli ve değişken destekli direksion sistemi ile Manyetik Sürüş Kontrolü teknolojilerinden faydalanıyor. Yeni Escalade aynı zamanda otomatik kilitlenen arka diferansiyele, dört tekerde fren disklerine ve StabiliTrak elektronik yol tutuş kontrol sistemine de sahip.

Ön koltuk Orta hava yastığı, Yan Kör Nokta Uyarıcısı, Arka Çapraz Trafik Uyarısı ve Şerit Değiştirme Uyarısı gibi yeni donanımlar araç içerisinde mevcut. Seçenekler arasında bir de Driver Awareness (Sürücü Farkındalık) paketi bulunuyor. Bu paket Ön Çarpışma Uyarısı, Güvenlik Alarm Koltuğu ve Şerit Terk Etme Uyarıcısı gibi sistemleri kapsıyor. Müşteriler aynı zamanda Driver Assist (Sürücü Asistanı) paketini de sipariş ederek Tüm Hızlarda Adaptif Cruise Kontrol, Ön ve Arka Otomatik Frenleme, Otomatik Çarpışma Hazırlığı ve Otomatik Emniyet Kemeri Sıkılaştırması gibi teknolojilere sahip olabiliyor.

6.2 litrelik V8 motor 420 beygir guc uretiyor.

http://www.cadillac.com/f...e-cars/2015-escalade.html